Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης: Συνεργασία, συνεννόηση και συστράτευση εν’ όψει των επερχόμενων εκλογών



aneksartitoi_ellines_banner8758Η σημερινή κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό επιβάλλει την ανάπτυξη όσο το δυνατόν ευρύτερων συμμαχιών στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της πολιτικής των δύο κομμάτων συγκυβέρνησης, που έχουν προτάξει το συμφέρον των τοκογλύφων αντί του συμφέροντος των πολιτών και της χώρας. Η απάντηση σε αυτή την πολιτική πρέπει να είναι άμεση και συντριπτική.

Σε αυτό το πλαίσιο καλούμε όλους τους αντιμνημονιακούς πολίτες και όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις για συνεργασία, συνεννόηση και συστράτευση εν’ όψει των επερχόμενων εκλογών, εναντίον των πολιτικών της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και της διάλυσης της κοινωνικής δικαιοσύνης και συνοχής.

Η αρχή έγινε με την αποδοχή της πρόσκλησης για συνεργασία από το Άρμα Πολιτών και τον Γιάννη Δημαρά, στη βάση της ισοτιμίας και συγκεκριμένων κοινών αρχών και στόχων. Η συνέχεια μπορεί να γίνει με όλους του πολίτες που επιθυμούνε την υπογραφή ‘Συμβολαίου Συνεργασίας’, για τον κοινό αγώνα.

Ανεξάρτητοι Έλληνες Κοζάνης
Κοβεδάρου 10, 2ος όροφος
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2461050500, 6987190236

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.