Φρικιαστικός τραυματισμός στο παρκέ!



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΚ…
Τυχερός μέσα στην ατυχία του αποδείχθηκε ένας ερασιτέχνης αθλητής στο ποδόσφαιρο σάλας. Ο 26χρονος επιχειρηματίας από τη Βαρκελώνη, τον οποίο ο Τύπος αναφέρει ως Χοσέ Π. τραυματίστηκε σοβαρά το περασμένο Σάββατο (4/2), όταν ξεκόλλησε κομμάτι από το παρκέ και τρύπησε τον αριστερό μηρό του! Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι γιατροί κατάφεραν να του αφαιρέσουν το ξύλο πλάτους 40 εκατοστών που καρφώθηκε στο πόδι του κατά την πτώση του σε διεκδίκηση της μπάλας.

“Ήμουν αρκετά τυχερός”, υποστήριξε στην εφημερίδα ABC μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο. Πρόσθεσε πως “οι νοσοκόμες έβγαζαν φωτογραφίες το πόδι μου γιατί δεν είχαν ξανασυναντήσει τέτοιο περιστατικό”.

Ο Χοσέ Π. γνώριζε καλά μια από τις θλιβερές ιστορίες στο ποδόσφαιρο σάλας, όταν ο 23χρονος Βραζιλιάνος Ρόμπσον Ρότσα υπέκυψε στα τραύματα του μετά από παρόμοιο ατύχημα τον Μάρτιο του 2010. Ο Ρότσα έπαθε γάγγραινα και υπέκυψε ένα 24ωρο μετά την επέμβαση.

Αυτού του είδους οι τραυματισμοί είναι αρκετά σπάνιοι, ωστόσο ιδιαίτερα επικίνδυνοι για την υγεία του αθλητή. Στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας πίστας στο Μάντσεστερ ο Αζιζουλχάνσι Αγουάνγκ από τη Μαλαισία είχε πτώση στο κέιριν. Ένα κομμάτι ύψους 20 εκατοστών ξεκόλλησε από το παρκέ και τον τρύπησε στην αριστερή γάμπα.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, Τζέισον Κουίλι, στράφηκε στην ατομική χρονομέτρηση μετά από αντίστοιχο τραυματισμό στο Εδιμβούργο το 1996. Ο Χοσέ Π. δήλωσε ότι δεν σκέφτεται να μην επιστρέψει στο ποδόσφαιρο σάλας.

trelokouneli

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.