Φλώρινα: Νέο πολιτικό κόμμα από μια πολύτεκνη μητέρα!



paulidou_nina«Ελλήνων πολιτεία» είναι το νέο πολιτικό κόμμα (!) το οποίο ίδρυσε μια πολύτεκνη μητέρα πέντε παιδιών, με καταγωγή από το Νομό Φλώρινας, το οποίο θα κατέβει μάλιστα στις επόμενες εκλογές και έχει αξιώσεις να πάρει την ψήφο όλων των Ελλήνων που δεν εκφράζονται πολιτικά από κάποιο από τα υπάρχοντα κόμματα!

Η Νίνα Παυλίδου, δημοσιογράφος στο επάγγελμα με καταγωγή από το Λιμνοχώρι, πήρε την απόφαση να ιδρύσει ένα νέο πολιτικό κόμμα, αποτελούμενο από κόσμο που δεν καλύπτεται από την παρούσα πολιτική σκηνή, και απευθύνει ευρύ κάλεσμα σε όλους να τη στηρίξουν. Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να κατεβάσει  υποψήφιους βουλευτές σε όλους τους νομούς ανά την επικράτεια, για αυτό άλλωστε και η παρουσία της στην περιοχή τις ημέρες αυτές, αφού βρίσκεται στα πλαίσια ανάπτυξης επαφών στο Νομό Κοζάνης (και ευρύτερα στη Δυτική Μακεδονία) και μιας πρώτης γνωριμίας με το κόμμα.

«Υπάρχει δυναμική και ο κόσμος το βλέπει με πολύ καλό μάτι», λέει χαρακτηριστικά η ίδια και συμπληρώνει: «Πρεσβεύω ένα άφθαρτο πολιτικό κόμμα, έναν καινούριο πολιτικό σχηματισμό, με άφθαρτο κόσμο να συμμετέχει, που δεν έχει σχέση με την πολιτική. Κέντρο μας είναι ο Έλληνας πολίτης. Κεντρικό μας σύνθημα είναι «Ο Έλληνας για την Ελλάδα. Η Ελλάδα για τους Έλληνες».

Στο κάλεσμα της προς τον κόσμο σημειώνει μεταξύ άλλων: «Οι μεγάλες μάχες απαιτούν στρατό και γενναιότητα!!! Μην περιμένετε τα μνημόνια και τις κυβερνήσεις να πέσουν από μόνα τους….. Αν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε τα πράγματα οι αλλαγές θέλουν συμμετοχή ΚΑΙ πράξη όχι θεωρίες και λόγια.Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ σας καλεί για τον αγώνα αυτόν σε όλα της τα ψηφοδέλτια σε όλη την Ελλάδα!!!!».

«Είμαστε μόνο Έλληνες…»

Η ίδια δηλώνει εκτός κομματικών τειχών και λέει απερίφραστα πως: «Κινούμαστε σε όλους τους χώρους, αλλά μέριμνά μας υπάρχει για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, άνεργοι, συνταξιούχοι, φοιτητές κ.λπ.».

Συμπληρώνει πως το κόμμα δεν ανήκει κάπου, πολιτικά, και θέλει να παραμείνει μακριά από τις όποιες κομματικές και πολιτικές κατευθύνσεις…: «Είμαστε ένα άφθαρτο πολιτικό κόμμα, μακριά από το κέντρο, τη μέση, δεξιά ή αριστερά… Είμαστε μόνο Έλληνες…Περισσότερες πληροφορίες για την «Ελλήνων Πολιτεία» στο www.el-pol.gr».

Από τον Πρωινό Λόγο

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.