Την αγωνία του εξέφρασε ο εμπορικός κόσμος της περιοχής σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας



Ptolemaida_apo_psila342Η αγωνία του εμπορικού κόσμου για το μέλλον του κλάδου τους εκφράστηκε για άλλη μια φορά μέσα από την εκδήλωση που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας για την κοπή πίτας το πρωί της Κυριακής.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος αναφέρθηκε στις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου, δίνοντας έμφαση στην ¸κθεση Εορδαία, αλλά και στις παρεμβάσεις σε θέματα που αφορούν στην τοπική κοινωνία. Ο κ. Καλαϊτζόπουλος ζήτησε από τη δήμαρχο Εορδαίας να συμβάλλει ενεργά στην πάταξη του παραεμπορίου και στην οριοθέτηση της λαϊκής αγοράς.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Κ. Κυριακίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στις περισσότερες από 150 αιτήσεις για κλείσιμο καταστημάτων που κατατέθηκαν κατά τον πρώτο μήνα του 2012. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα ο αριθμός των αιτήσεων που υποβλήθηκαν για την έναρξη νέων επιχειρήσεων ανέρχονται στις 50.

«Δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε γι’ αυτά που δικαιούμαστε, διατηρώντας την κοινωνική συνοχή και στηρίζοντας την τοπική οικονομία», τόνισε ο κ. Κυριακίδης, ενώ αναφερόμενος στο θέμα που δημιουργήθηκε με τη μείωση του αποθεματικού, διαβεβαίωσε τους συναδέλφους του ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούν, καθώς το ΕΒΕ ήδη κινείται νομικά για τη διασφάλιση των χρημάτων τους.

Στην ανάγκη ενότητας όλων των δυνάμεων της περιοχής αναφέρθηκε και η δήμαρχος Εορδαίας Π. Βρυζίδου.

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.