Συνεργασία νοσοκομείων Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης!



mpodosakeio_nosok_ptol987Σάρκα και οστά παίρνει η συνεργασία μεταξύ νοσοκομείων της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας και ειδικότερα νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υποδιοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Νάνου

Αναφέρει ειδικότερα ότι, με αποφάσεις του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου εγκρίθηκε η συνεργασία μεταξύ Νοσοκομείων ανά Υγειονομική Περιφέρεια, στον επιστημονικό και εκπαιδευτικό τομέα, καθώς και στον τομέα παροχής Υπηρεσιών Υγείας. Για την 3η ΥΠΕ τα συνεργαζόμενα Νοσοκομεία είναι τα ΓΝ, Γρεβενών Καστοριάς και Κοζάνης και η συνεργασία θα επιτευχθεί μέσα από κοινές εκπαιδευτικές δράσεις όπως η διοργάνωση σεμιναρίων, μαθημάτων, διαλέξεων και συνεδρίων.

Επίσης θα επιχειρούν από κοινού εκπόνηση και εκτέλεση ερευνητικών προγραμμάτων καθώς και στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Στον τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας η συνεργασία θα συμβάλλει στην καλύτερη νοσηλεία και περίθαλψη ασθενών στα τμήματα και τις ειδικές μονάδες των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων.

Επίσης οι διοικήσεις θα συνεργάζονται ώστε να επιτυγχάνεται η κάλυψη υγειονομικής ανάγκης της κάθε περιοχής σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια περίθαλψη, διαθέτοντας από κοινού υλικούς και άλλους πόρους.

Είναι αυτονόητο πως τα νοσοκομεία συνεχίζουν να αποτελούν ανεξάρτητα Νομικά Πρόσωπα, με τις δικές τους διοικήσεις και Οργανισμούς, χωρίς να τίθεται ζήτημα μετακίνησης προσωπικού.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.