«Σήμερα είπα όχι σε μια δανειακή σύμβαση-τέρας»! Διεγράφη από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο Αλέκος Αθανασιάδης!



athanasiadis_alekos98769Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά την καταψήφιση της δανειακής σύμβασης, ο βουλευτής της Π.Ε. Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλέκος Αθανασιάδης διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, μετά από τη σχετική απόφαση του προέδρου Γιώργου Παπανδρέου να διαγράψει όλους τους βουλευτές που ψήφισαν «Όχι».

«Σήμερα είπα όχι σε μια δανειακή σύμβαση-τέρας» δηλώνει στο Kozanimedia, στην πρώτη του δήλωση αμέσως μετά το «Όχι» στη δανειακή σύμβαση, ο βουλευτής Νομού Κοζάνης Αλέκος Αθανασιάδης, ο οποίος διεγράφη και από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ! Ολόκληρη η πρώτη, σε ΜΜΕ, δήλωσή του, έχει ως εξής

«Προσωπικά, πιστεύω ότι το νέο μνημόνιο που πριν από λίγο ψηφίστηκε στη Βουλή, θα αποτύχει, όπως απέτυχε και το πρώτο. Πολλοί μου έλεγαν πως είναι μονόδρομος. Ναι, θα συμφωνήσω πως είναι ένας μονόδρομος που θα στερήσει την Ελλάδα και τη νέα γενιά από το δικαίωμα να αποφασίζει! Τον Ιούνιο, μετά από συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και τις δεσμεύσεις που υπήρξαν, έδωσα θετική ψήφιση στο Μεσοπρόθεσμο, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Γιατί αποφάσισα να δώσω μια ευκαιρία στην οποία, όπως γνωρίζετε πίστευα και δυστυχώς δικαιώθηκα…

Σήμερα είπα όχι σε μια δανειακή σύμβαση-τέρας! Που υποδουλώνει τη χώρα, την παραδίδει στα χέρια των δανειστών στην ΕΚΤ, στο ΔΝΤ και την οδηγεί σε μια περιπέτεια του αγγλικού δικαίου.  Τα ανταλλάγματα θα είναι αιματηρά και η εξάρτηση της χώρας θα είναι ένα θλιβερό γεγονός, αφού τα έσοδα, ο ορυκτός πλούτος, οι επενδύσεις, οι ΔΕΚΟ και όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές θα ελέγχονται δυστυχώς από τον γαλλογερμανικό άξονα και όχι μόνο.  Γι αυτούς και για πολλούς ακόμη λόγους αποφάσισα να πω όχι».

ρεπορτάζ του kozanimedia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.