Κοζάνη: Προωθούν προϊόντα με επωνυμία και ποιότητα!



ekthesiako_kozanis98769Δύο επιχειρηματίες, αδέρφια από την Γερμανία, οι Κώστας και Στάθης Ιντζεΐδης διαθέτουν τις δυνάμεις τους και την εξειδικευμένη εταιρεία που έχουν στο Μόναχο, για την προώθηση ελληνικών προϊόντων, κυρίως τροφίμων αλλά και διαρκών καταναλωτικών αγαθών, όπως έπιπλα και άλλα οικιακά είδη, στην γερμανική αγορά.

Χθες έγινε συνάντηση στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας με την διοίκηση του Επιχειρηματικού Βαλκανικού Κέντρου (B.B.C.) προκειμένου να ενημερωθεί η διοίκησή του, αλλά και τα μέλη εν συνεχεία για την προσπάθεια η οποία μπορεί να γίνει και να περιλαμβάνει προώθηση του ονόματος των ελληνικών προϊόντων και δη των προϊόντων από την Δυτική Μακεδονία. Η φέτα, όλα τα γαλακτοκομικά, αγροτικά μεταποιημένα προϊόντα, καθώς και έπιπλα είναι μερικές κατηγορίες προϊόντων οι οποίες ζητούνται και μπορούν να πουληθούν στην γερμανική αγορά.

Η Γερμανία δεν διέρχεται κρίση τόνισαν οι δύο επιχειρηματίες σε δηλώσεις τους και μάλιστα υπάρχει ζήτηση επιστημόνων και εργαζομένων σε διάφορους τομείς, το επίπεδο εισοδήματος είναι πολύ καλό, ενώ οι απαιτήσεις των Γερμανών καταναλωτών αφορούν τόσο την ποιότητα των προϊόντων όσο και την τιμή τους.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.