Δυτική Μακεδονία: Ο νοτιάς λιώνει τα χιόνια!



xionia_se_dromoΟμαλοποιήθηκε από χθες Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012 η κατάσταση στους δρόμους της Δυτικής Μακεδονίας με την κίνηση των οχημάτων, τόσο στην Εγνατία όσο και στο Εθνικό Δίκτυο να γίνεται κανονικά και χωρίς αλυσίδες.

Σύμφωνα με την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού απαιτούνται σήμερα σε ορισμένα τμήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο των Περιφερειακών ενοτήτων και συγκεκριμένα: Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας από 22ο χλμ έως 45ο χλμ, στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας από το 22ο χλμ έως 54ο χλμ και στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Περιβολίου από το 21ο χλμ έως 43ο χλμ. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στην Επαρχιακή οδός Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ. και Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Ιωαννίνων ( μέσω Νεστορίου) από το 20ο χλμ έως 50ο χλμ. Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, στο ορεινό Επαρχιακό οδικό δίκτυο και στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, στην Επαρχιακή οδό Φλώρινας – Καστοριάς, από το 18ο χλμ. έως το 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου) και στην Εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς, από το 6ο χλμ. έως το 30ο χλμ. (μέσω Βίγλας).

Κλειστό θα παραμείνει και σήμερα Σάββατο 4 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.