Άγνωστοι στην Κοζάνη διέρρηξαν δύο σπίτια – Έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ!



astimonia_peripoliko_plaiΔύο σπίτια διέρρηξαν άγνωστοι δράστες χτες μέρα μεσημέρι στην πόλη της Κοζάνης. Από το ένα έφυγαν με λεία χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας, ενώ από το άλλο δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα, καθώς έγιναν αντιληπτοί και το βαλαν στα πόδια.

Οι άγνωστοι «χτύπησαν» σε δύο διπλανά διαμερίσματα σε πολυκατοικία στην περιοχή του ΚΤΕΛ, κατά τις 11 το πρωί. Ειδικότερα, παραβίασαν την κλειδαριά της εισόδου του διαμερίσματος, μπήκαν στο σπίτι από το οποίο απουσίαζε η ιδιοκτήτρια και επιδόθηκαν ανενόχλητοι στο έργο τους. Πήραν 500 ευρώ που βρήκαν και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ. Στη συνέχεια μπήκαν και στο διπλανό διαμέρισμα, αφού παραβίασαν την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας. Όμως στη συνέχεια άκουσαν φωνές στον όροφο και έφυγαν, πριν προλάβουν να πάρουν τίποτα πολύτιμο.

Να σημειωθεί ότι η ιδιοκτήτρια του πρώτου διαμερίσματος, όταν επέστρεψε στο σπίτι, βρήκε την πόρτα κλειστή και δεν κατάλαβε ότι της το είχαν ξαφρίσει. Όμως η πόρτα δεν άνοιγε, οπότε κάλεσε κλειδαρά, ο οποίος άνοιξε, αλλά όταν η γυναίκα μπήκε μέσα, διαπίστωσε ότι οι άγνωστοι το είχαν κάνει «φύλλο και φτερό».

Γείτονες στην περιοχή υποστηρίζουν ότι είδαν κάποιους να φεύγουν με ένα κόκκινο αυτοκίνητο. Προανάκριση διενεργεί το Τ.Α. Κοζάνης.

e-ptolemeos.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.