Το ΕΒΕ Κοζάνης διοργανώνει έκθεση τοπικών παραδοσιακών προϊόντων κατά τη διάρκεια της Αποκριάς



kozani_zografiaΗ Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της  Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης  ενημερώνει τα μέλη του Επιμελητηρίου ότι για πρώτη φορά αποφάσισε να αναλάβει και να υλοποιήσει μια σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, αλλά και της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας με αφορμή την Κοζανίτικη Αποκριά, που εκτός από μεγάλο πολιτιστικό γεγονός αποτελεί συνάμα και γεγονός  μεγάλης  οικονομικής σημασίας για τον τόπο.

Στα πλαίσια των δράσεων που προωθεί, σε συνεργασία με τον κατεξοχήν διοργανωτή της Αποκριάς που είναι ο Δήμος Κοζάνης, αλλά και με Σωματεία και άλλους Οργανισμούς Επαγγελματιών και επιχειρηματιών της Π.Ε. Κοζάνης που σχετίζονται επαγγελματικά με το γεγονός, πρόκειται να δημιουργήσει στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης τρία ξύλινα εκθεσιακά σπιτάκια για να δώσει την ευκαιρία στα μέλη του που παράγουν και διακινούν  τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, να τα εκθέσουν και να τα καταστήσουν γνωστά στους χιλιάδες αναμενόμενους επισκέπτες της περιοχής, που θα σταθούν στην Κοζάνη,  το δεκαήμερο της Αποκριάς και συγκεκριμένα από την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου ως και την 26η /2/2012, Κυριακή της Μεγάλης Αποκριάς .

Με αυτό το σκοπό καλεί τα μέλη- επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν να εκδηλώσουν το συντομότερο δυνατό και μέχρι το τέλος Ιανουαρίου 2012 το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο, συμπληρώνοντας την αίτηση που θα τους δοθεί από την Υπηρεσία.  Πληροφορίες στο τηλ. 24610-41693 (κα Βίκη Δούσιου)

Σημειώνεται ότι για τις άλλες ενέργειες που προωθούνται από το Επιμελητήριο για την Αποκριά τα μέλη θα ενημερωθούν το συντομότερο.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.