Το απόλυτο τρενάκι του τρόμου που σε σκοτώνει…



Ένα μακάβριο τρενάκι στο οποίοι οι επιβάτες θα κατενθουσιάζονται και στη συνέχεια θα πεθαίνουν σκέφτηκε να σχεδιάσει ένας μηχανικός.

Το “Τρενάκι της Ευθανασίας”, όπως το αποκαλεί ο Λιθουανός Julijonas Urbonas είναι μια θεωρητική μηχανή η οποία αποσκοπεί στο να παίρνει τη ζωή κάποιου με κομψότητα και ευφορία σύμφωνα με τον δημιουργό της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο εν λόγω μηχανικός έχει δημιουργήσει μια μακέτα της μακάβριας ιδέας του και τονίζει πως το τρενάκι του θα δίνει την ευκαιρία σε κάθε επιβάτη να βιώσει μια σειρά από μοναδικές εμπειρίες και συναισθήματα μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του και να πεθάνει από έλλειψη οξυγόνου στον εγκέφαλο λόγω της ταχύτητας που αναπτύσσει.

 

Ο Λιθουανός μηχανικός ασχολείται με την αρχιτεκτονική στα πάρκα ψυχαγωγίας από παιδί και περιγράφει τον εαυτό του ως έναν αρχιτέκτονα του οποίου η δουλειά είναι καλλιτεχνική και φιλοσοφική.

“Χάρη στο πάντρεμα της προηγμένης διεπιστημονικής έρευνας στη διαστημική ιατρική, τη μηχανολογία, και τις υλικές τεχνολογίες καθώς επίσης και τη βαρύτητα, το μοιραίο ταξίδι γίνεται ευχάριστο, κομψό και αποκτά νόημα”, δηλώνει ο ίδιος.

 

Μάλιστα το χαρακτηρίζει ως το απόλυτο τρενάκι καθώς το ανθρώπινο σώμα ξεπερνά τα όριά του.

Η εν λόγω ιδέα του έχει εγείρει αντιδράσεις καθώς όπως τονίζει μια οργάνωση κατά της ευθανασίας, η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί ποτέ να “αφαιρεθεί” κομψά και με ευφορία όπως ισχυρίζεται ο εν λόγω μηχανικός και πως τα τελευταία συναισθήματα δεν θα είναι ευχάριστα καθώς οι επιβάτες θα νιώσουν τον τρόμο και θα ζαλιστούν μέχρι θανάτου.

“Η ευθανασία παραμένει παράνομη γιατί εάν ήταν νόμιμη θα μπορούσε εύκολα ο οποιοσδήποτε να την καταχραστεί” τονίζει μέλος της οργάνωσης, ελπίζοντας πως η εν λόγω μέθοδος δεν θα γίνει ποτέ νόμιμη.

news247

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.