Πατέρας έβαλε το 4χρονο αγοράκι του να τρέχει γυμνό στο χιόνι! Βίντεο…



aidiaki_577_355Οργισμένοι είναι οι κινέζοι με έναν συμπατριώτη τους ο οποίος ανάγκασε το τεσσάρων ετών παιδί του, να τρέχει στο χιόνι στη Νέα Υόρκη, φορώντας μόνο το εσώρουχό του και τα παπούτσια του.

Το σύντομο αυτό βίντεο, το οποίο είδαν χιλιάδες άτομα στο Ιντερνετ, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Οι γονείς, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι το έκαναν για να ενδυναμώσουν το χαρακτήρα και την υγεία του παιδιού τους.

Το αγοράκι, το οποίο υποχρεώθηκε από τους γονείς του να τρέχει σε ένα γεμάτο από χιόνι πεζοδρόμιο, εμφανίζεται συχνά να κλαίει και να εκλιπαρεί τους γονείς του να το πάρουν αγκαλιά. Αντίθετα, αυτοί το προτρέπουν να συνεχίσει να τρέχει και του ζητούν ακόμα και να ξαπλώσει στο χιόνι.

Ο πατέρας, ονόματι Χε, επιχειρηματίας από τη Νανκίν της ανατολικής Κίνας, πήγε τον περασμένο μήνα με την οικογένειά του διακοπές στη Νέα Υόρκη με την ευκαιρία του νέου σεληνιακού έτους, όπως δήλωσε, ο Σιν, ένας συνεργάτης του.

“Το παιδί, το οποίο είχε γεννηθεί πρόωρα και με κακή υγεία, ακολουθεί από πολύ μικρότερη ηλικία αυστηρό πρόγραμμα με σκοπό να ενδυναμωθεί ο χαρακτήρας του και να ξεπεραστούν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει”, δήλωσε ο Σιν.

“Οταν ήταν ακόμη ενός έτους άρχισε να κολυμπάει σε νερό το οποίο είχε θερμοκρασία 21 βαθμούς”, τόνισε ο Σιν, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το βίντεο που εμφανίζει το παιδί να τρέχει στο χιόνι, υποστήριξε ότι το αγοράκι ήταν σύμφωνο.

“Πριν τρέξει έκανε μισή ώρα ζέσταμα”, υποστήριξε ο Σιν.

newsit

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.