Η Olympic Handling στην εξυπηρέτηση των αεροδρομίων Κοζάνης και Καστοριάς



aeroplano4564646Η εταιρία “Olympic Handling” είναι ο «νικητής» του διαγωνισμού για την επίγεια εξυπηρέτηση των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κοζάνης αλλά και της Καστοριάς, έπειτα από τη δημοσίευση της σχετικής απόφασης από το αρμόδιο υπουργείο μεταφορών. Η απόφαση εκδόθηκε στις 10 Φεβρουαρίου και προβλέπει πως η επίγεια εξυπηρέτηση θα είναι στα χέρια της Olympic Handling για τα επόμενα επτά έτη.

Ο διαγωνισμός, τα αποτελέσματα του οποίου είχαν ήδη καθυστερήσει, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της απελευθέρωσης της αγοράς της επίγειας εξυπηρέτησης στους αερολιμένες της χώρας και σε αυτόν συμμετείχαν συνολικά τρεις εταιρίες (Goldair Handling, Olympic Handling, Swissport). Η Olympic Handing αναλαμβάνει πλέον την εξυπηρέτηση στα περισσότερα αεροδρόμια της χώρας (32) αφού η Goldair Handling θα έχει τον επίγειο έλεγχο σε 21 αεροδρόμια και η Swissport σε 17.

Οι υπηρεσίες που θα παρέχονται στις αεροπορικές εταιρίες, σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, θα είναι διαχείρισης αποσκευών (baggage handling κατηγορία -3-) και πίστας (ramp handling κατηγορία -5- εκτός της υποκατηγορίας που αφορά στη μεταφορά, φόρτωση-εκφόρτωση στο αεροσκάφος τροφίμων και ποτών)

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΤΙΔΗΣ
kozani.tv

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.