«Η Σιάτιστα ξεσηκώνεται για τον Κωστή»



polizos_976986986Πέρασε ενας χρόνος απ΄τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου και η Σιάτιστα ξεσηκώνεται και ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα των Δικαστικών Αρχών. Η πόλη απορεί με τη στασιμότητα των ερευνών και το πάγωμα της σοβαρής αυτής υπόθεσης, με τον άγρια δολοφονημένο νέο.

Μέχρι και οι συγγενείς δείχνουν ξαφνικά να μη νοιάζονται, για το αν θα συλληφθούν η όχι οι δολοφόνοι.

Η ογκοδέστατη δικογραφία με τις σοβαρές αντιφάσεις βασικών μαρτύρων, τις ενδείξεις και τα όποια στοιχεία, εχει σταλεί στην Εισαγγελία της Πόλης και καλείται η κύρια ανάκριση να ξεκινήσει το νέο κύκλο ερευνών. Κάτι που δεν γίνεται…

Στο μεταξύ οι φήμες οργιάζουν και δείχνουν τον άτυχο Κωστή παγιδευμένο σε μια υπόθεση οικονομικού εγκλήματος. Ποιοί και γιατί τον εκμεταλλεύτηκαν; Σχετίζεται η υπόθεση αυτή με τη δολοφονία του; Γιατί η Αστυνομία δεν βρήκε το συνεργείο καθαρισμού,που λέγεται έντονα ότι κλήθηκε σε συγκεκριμένο χώρο, μια μέρα μετά την εξαφάνιση του; Εκτός κι αν κάποιοι διαδίδουν τέτοιες φήμες για να ρίξουν περισσότερη λάσπη σε υπόπτους.

Το “Ράδιο Σιάτιστα” έκανε ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Κωστή και ο δημοσιογράφος Θοδωρής Πεσνικάς, ήρθε σε επαφή μαζί μου.

Δείτε το video με τη συνέντευξη

 

anikolouli.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.