Επίδοξος… Στρος Καν, πρώην υποψήφιος στη Δ. Μακεδονία με την Πολιτικής Άνοιξης, στο ασανσέρ των γραφείων της ΝΔ…



nd-strauss-kan-sexoualiki-parenoxlisi-660_0Στους διαδρόμους των γραφείων της Νέα Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού είχαν ακουστεί εδώ και καιρό ψίθυροι για ένα στέλεχος του κόμματος που δεν έκρυβε τον… ενθουσιασμό του και το πάθος του για το ωραίο φύλλο.

Ο λόγος για πρώην υποψήφιο στη Δυτική Μακεδονία με το κόμμα της Πολιτικής Άνοιξης, ο οποίος αν και παντρεμένος δε δίσταζε να εκφράζει δημοσίως την αδυναμία που έχει στις όμορφες γυναίκες. Η συμπεριφορά αυτή όμως το οδήγησε και στο μοιραίο λάθος.

Σύμφωνα με το parapolitika.gr προ ημερών το εν λόγω στέλεχος παρενόχλησε σεξουαλικά υπάλληλο που εργάζεται στον τομέα καθαριότητας στα γραφεία της ΝΔ. Όταν συνάντησε τυχαία την όμορφη κοπέλα στο ασανσέρ, προσπάθησε να τη σφίξει στην αγκαλιά του, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές.

Ο επίδοξος… Ντομινίκ Στρος Καν της ΝΔ πανικοβλήθηκε, άφησε τη νεαρή γυναίκα και το έβαλε στα πόδια. Το ροζ σκάνδαλο πάντως έγινε γνωστό και στον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος φέρεται να είναι εξοργισμένος, καθώς ο δράστης είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν με τη δράση του τα κομματικά όργανα.

iefimerida.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.