Εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Δυτ. Μακεδονίας, έχει ως εξής…



astinomia_logoΑνακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση Νομού, έχει ως εξής:

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα κατωτέρω τμήματα του οδικού δικτύου: Στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Χιονοδρομικού Κέντρου Βασιλίτσας, από το 13ο χλμ. έως το 45ο χλμ.  Στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Σαμαρίνας, από το 13ο χλμ. έως το 43ο χλμ. Στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Περιβολίου, από το 13ο χλμ. έως το 43ο χλμ. Στην Επαρχιακή Οδό Γρεβενών – Μετσόβου, από το 12ο χλμ. έως το 40ο χλμ. Στην Εθνική Οδό Δεσκάτης – Ελασσόνας, από το 1ο χλμ. έως το 5ο χλμ.

Στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, κρίνεται όμως απαραίτητο, όλα τα κινούμενα οχήματα στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού, να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:
Με απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, απαγορεύτηκε από την 14:00 ώρα σήμερα έως την 08:00 ώρα της 03/02/2012 η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα του Κάθετου άξονα Εγνατίας Οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής, από το 36ο χλμ. (Α/Κ Άργους Ορεστικού) έως το 51ο χλμ. (Κόμβο Κορομηλιάς), καθώς και στα κατωτέρω τμήματα Εθνικών Οδικών δικτύων: Στην Εθνική Οδό Καστοριάς – Φλώρινας, από το 10ο χλμ. (Διασταύρωση Κορομηλιάς) έως το 25ο χλμ. Στην Εθνική Οδό Καστοριάς – Φλώρινας, από το 1ο χλμ. έως το 10ο χλμ. Στην Εθνική Οδό Καστοριάς – Κοζάνης, από το 1ο χλμ. έως το 25ο χλμ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ:
Η κυκλοφορία των οχημάτων στο ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο Εθνικό και στο υπόλοιπο Επαρχιακό δίκτυο διεξάγεται κανονικά.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΛΩΡΙΝΑΣ:
Με απόφαση του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, απαγορεύτηκε από σήμερα έως την 08:00 ώρα της 03/02/2012 η κυκλοφορία όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων στα κατωτέρω οδικά δίκτυα: Στην  Εθνική οδό Φλώρινας – Καστοριάς (μέσω Βίγλας από το 1ο χλμ έως το 42ο χλμ). Στην  Εθνική οδό Κρυσταλλοπηγής – Φλώρινας (από το1ο χλμ έως το 10ο χλμ ).

Με  την ίδια απόφαση και για το ίδιο χρονικό διάστημα, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των οχημάτων παντός τύπου που δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες, στο λοιπό Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού, όταν αυτό απαιτείται.


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.