Εναλλακτική Δράση για τη Δυτική Μακεδονία: Οι βουλευτές της περιοχής να μην ψηφίσουν το νέο μνημόνιο



enallaktikh-drash-dmΑυτή την ώρα οι πολίτες όλης της χώρας και ειδικότερα οι πολίτες της Δυτικής  Μακεδονίας είναι οργισμένοι από τα νέα βάρβαρα μέτρα και το νέο μνημόνιο που οδηγούν το λαό σε ακόμα μεγαλύτερη φτώχεια, σε ακόμα μεγαλύτερη εξαθλίωση.

Αυτή την ώρα η τρικομμματική κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ- ΝΔ -ΛΑΟΣ προχωρούν στο ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές της.

Την ίδια ώρα οι παρατάξεις της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης της περιφέρειας, δια στόματος των ηγεσιών τους, οδήγησαν την πλειοψηφία των περιφερειακών συμβούλων  καλυπτόμενοι  πίσω από δήθεν ευαισθησίες,  στην καταψήφιση της πρότασης του επικεφαλής της ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ στο περιφερειακό συμβούλιο Αντώνη Κύρινα για κάλεσμα των βουλευτών της Δυτικής Μακεδονίας να μην ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή το νέο μνημόνιο και ότι συνεπάγεται αυτό για τη χώρα και το λαό της !

Δυστυχώς απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως αδυνατούν να αφουγκραστούν την οργή του κόσμου και έστω και συμβολικά να σταθούν δίπλα του.

Καμιά δικαιολογία δεν χωρά σ αυτή τους τη στάση.

Δεν τόλμησαν ν΄  αφήσουν πίσω τους τις κομματικές τους ταυτότητες και να συνταχθούν με το συμφέρον των πολιτών που υποτίθεται ότι υπηρετούν !

Όμως αν αυτοί δεν θέλουν ή δεν μπορούν να μπουν μπροστά στον αγώνα για την αποτροπή αυτής της βαρβαρότητας καλούμε να το κάνει ο ίδιος ο λαός.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Δ. Μακεδονίας να ξεσηκωθούν.

Να μην επιτρέψουν σε κανένα να ξεπουλήσει τη ζωή τους.

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει εμείς να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας.

Όλοι στους δρόμους.

Όλοι στις απεργίες.

Όλοι την Κυριακή στις πλατείες!!!

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.