Εκλογές στο συνδικάτο επαγγελματιών οδηγών φορτηγών Δυτικής Μακεδονίας



fortiga_ethnikiΤην αποδυνάμωση των ελεγκτικών μηχανισμών και τη «μαύρη» εργασία που ανθεί μέσα στα ορυχεία κατήγγειλε για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος του συνδικάτου επαγγελματιών οδηγών φορτηγών Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Μαυρογένης, στο πλαίσιο της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης του συνδικάτου επαγγελματιών οδηγών φορτηγών Δυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας.

Ο κ. Μαυρογένης αναφέρθηκε στα προβλήματα που προέκυψαν με τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, τις απολύσεις, την ανεργία, τη μείωση των αποδοχών και την «μαύρη» εργασία, τονίζοντας ότι η περίοδος είναι δύσκολη για τους εργαζομένους που δέχονται αλλεπάλληλες επιθέσεις.

Ο πρόεδρος του συνδικάτου κάλεσε και νέα άτομα να συμμετέχουν στη διαδικασία για την εκλογή νέας διοίκησης που θα διεξαχθεί αυτό το σαββατοκύριακο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.

Ο Χρόνος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.