Αφού η Βουλή δεν κάνει την ανατροπή, ανατροπή θα κάνει ο λαός

ellinikos_oxlos_simaiaΗ μετακύλιση της Ν.Δ στον Μνημονιακό στρατόπεδο, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για το πολιτικό σύστημα διακυβέρνησης.

Το Μνημόνιο 2 πολύ πιο συγκεκριμένο από το Μνημόνιο1, με πολύ πιο σκληρά υφεσιακά και αντιαναπτυξιακά μέτρα , δεν αφήνει κανένα περιθώριο ανεξάρτητης διοίκησης για την Ελλάδα.

Εκλογές η μόνη λύση

Η απόσταση που χωρίζει το σημερινό Κοινοβούλιο από την δεσπόζουσα θέση της κοινωνίας μπορεί να καλυφθεί μέσα από τις εκλογές. Αντίθετα η εκτροπή του συστήματος διακυβέρνησης από τους δημοκρατικούς θεσμούς της νομιμότητας και της εθνικής κυριαρχίας, δεν είναι καθόλου απαραίτητο να διορθωθεί με τις εκλογές.

Κυβερνήσεις συνασπισμού σαν και την σημερινή, αλλά και η σύμπτωση της επιχειρηματολογικής τρομολαγνίας από τους κυρίους Λουκά Παπαδήμο -Γιώργου Παπανδρέου- Αντώνη Σαμαρά, μέσα από την οποία προσπαθούν να δικαιολογήσουν την εκχώρηση της χώρας στη γερμανική υπερδομή, δεν διευκολύνουν τις εξελίξεις.

Το νέο Μνημόνιο δεν εγγυάται ανάπτυξη

Είναι πολύ απλό. Το νέο Μνημόνιο και η δανειακή που το συνοδεύει, δεν εγγυώνται ούτε την ανάταξη της χώρας, ούτε την θέση της στο ευρώ, ούτε την διαμόρφωση μιας νέας δομής του κράτους.

Το μόνο που εγγυώνται είναι ο απαραίτητος χρόνος για το Βερολίνο και το Παρίσι, να διατηρήσουν τον έλεγχο των εξελίξεων στην Ευρώπη, αποκτώντας τον έλεγχο της πρώτης αποικίας εντός της ζώνης του ευρώ.

Της αποικίας που αφού αποκτήσουν την ιδιοκτησία στη δημόσια και τις ιδιωτικές περιουσίες των Ελλήνων, μπορούν να την οδηγήσουν στον απόλυτο εξανδραποδισμό.

Απάντηση στον εκβιασμό Παπαδήμου

Ο εκβιασμός που θέτει η δοτή κυβέρνηση Παπαδήμου στην κοινωνία έχει μια απάντηση. Το δικό μας ολοκαύτωμα απέναντι στο δικό τους.. Αργυρώνητοι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, πανεπιστημιακοί, υποταγμένοι στην υπερδομή του Βερολίνου, θέλουν να μας πείσουν ότι το καλό μας είναι η αιχμαλωσία και η πλήρης απώλεια τους δικαιώματος στη ζωή και στο όνειρό.

Η απάντηση μας θα πρέπει να είναι απολύτως πρακτική. Το Μνημόνιο 2 επιστρέφεται ως απαράδεκτο!

Του Μενέλαου Τασιόπουλου – newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.