Η παρακάτω είδηση είναι αφιερωμένη στον Πρόεδρο της Ελλάδας….

Διαμαρτυρία έξω από την κατοικία του Γερμανού προέδρου Κρίστιαν Βουλφ, πραγματοποίησαν Γερμανοί, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους προς το πρόσωπό του μιμούμενοι μια κίνηση που συνηθίζεται στον ..
αραβικό κόσμο.

Κρατώντας τα παπούτσια τους στο χέρι, οι διαδηλωτές, που οργανώθηκαν μέσω του Facebook με σλόγκαν «Δείξτε στον Βουλφ τα παπούτσια σας- Ένα παπούτσι για εσάς κύριε Πρόεδρε!» συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο μπροστά από την προεδρική κατοικία.

Ο Κρίστιαν Βουλφ δέχεται δριμεία κριτική τις τελευταίες εβδομάδες αφότου έγινε γνωστό ότι, όταν ήταν πρωθυπουργός του κρατιδίου της Κάτω Σαξονίας, απέκρυψε ένα στεγαστικό δάνειο το οποίο είχε λάβει από την σύζυγο εύπορου φίλου του.

Σημείωση Αντίλογου : Στην Γερμανία έχουν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κ. Πρόεδρε της Ελλάδας*…
Στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ δεν τόλμησαν να συλλάβουν ΚΑΝΕΝΑ διαδηλωτή και μάλιστα με την κατηγορία «Προσβολή κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας»…
Δώστε επίσης την προσοχή σας στην τοποθεσία ΠΟΥ έγιναν οι διαδηλώσεις …
ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ του…
Στην Ελλάδα που υποτίθεται είναι η «Κοιτίδα της Δημοκρατίας» δεν υπήρχε περίπτωση η ΕΛ.ΑΣ να επέτρεπε στους διαδηλωτές να ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ στην προεδρική κατοικία…

Ελπίζω ότι δεν θα βρεθεί Έλληνας δικαστής που θα καταδικάσει τους συλληφθέντες…

*Δεν λέω κ Πρόεδρε της Ελληνικής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ γιατί πλέον αυτό το αμφισβητούν αρκετοί Έλληνες…

antilogos-gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.