Τη Δευτέρα Γιορτή Πρωτοχρονιάς με το «Τρίφωνο» από τον Φιλοπρόδο Σύλλογο



 

Ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος διοργανώνει τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου γιορτή πρωτοχρονιάς, που σαν παράσταση θα ξεδιπλωθεί από το μουσικό σχήμα Τρίφωνο, με την Ερωφίλη. τον Δημήτρη Υφαντή και τον Γιώργο Περαντάκο (αντικαθιστά τον Νίκο Κουρουπάκη).
Θα ακούσουμε και θα σιγοτραγουδήσουμε αγαπημένα τραγούδια, παραδοσιακά και σύγχρονα, με ψυχαγωγική διάθεση και θα αποδειχθεί για άλλη μια φορά ο σημαντικός ρόλος της μουσικής στη δύσκολη καθημερινότητα μας.
Στις 9 το βράδυ στέκι του Συλλόγου.
Τρίφωνο
Η Ερωφίλη, ο Νίκος Κουρουπάκης και ο Δημήτρης Υφαντής, τρεις νέοι άνθρωποι με προσωπικές πορείες στα μουσικά δρώμενα δημιούργησαν το ΤΡΙΦΩΝΟ, και ξεκίνησαν από το 2002 το ταξίδι τους στη μουσική, με συνέπεια σε ό,τι οραματίστηκαν.
Ετσι, ταξιδεύουν τη μουσική τους σε όλη την Ελλάδα (η περιοδεία τους κάθε φορά περιλαμβάνει 20 περίπου από τις μεγάλες πόλεις και τα μεγαλύτερα νησιά) με αρκετές εμφανίσεις μόνοι τους ή με παρέα όπως:
Τον Παντελή Θαλασσινό το 2004 και το 2005.
Τα Υπόγεια Ρεύματα άνοιξη του 2005.
Το καλοκαίρι του 2005 με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» συμμετέχοντας ο ίδιος ο Μίκης και ο Ζουλφύ Λιβανελί στο Τσεσμέ και τη Χίο και στη συνέχεια το φθινόπωρο στο ΟΑΚΑ για τα 80 χρόνια του Μίκη.
Τον Ιανουάριο του 2006 στα πλαίσια εκδήλωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας για τα παιδιά με κινητικά προβλήματα, σε αφιέρωμα για τη Λίνα Νικολακοπούλου.
Το καλοκαίρι του 2006 στην αρχαία Ολυμπία με τον Χρήστο Λεοντή.
Το ίδιο διάστημα με τη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» συμμετείχαν σε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Λατινική Αμερική με το Canto General, με τη Μαρία Φαραντούρη στο San Marino άνοιξη του 2007).
Με τον Κώστα Χατζή τον χειμώνα του 2007.
Με τη Χαρούλα Αλεξίου το καλοκαίρι του 2007 στο αφιέρωμα για τον Μάνο Λοΐζο σε όλη την Ελλάδα (Η ηχογράφηση αυτής της συναυλίας στο Ηρώδειο έγινε πλατινένια).
Φθινόπωρο του 2007 ως και την άνοιξη του 2008 Θεσσαλονίκη και Αθήνα με την Aλκηστη Πρωτοψάλτη.
Τον χειμώνα του 2008 με 2009 στην Αθήνα με τη Γλυκερία και την Ελένη Τσαλιγοπούλου.
Τον χειμώνα του 2009 με 2010 με τη Μελίνα Τανάγρη, σε μία παράσταση με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου.
Παράλληλα δοκιμάζουν και συνεργάζονται με νέες ομάδες και με νέους ανθρώπους, όπως οι “Φωνές του Νότου”, η Νάντια Μπουλέ, ο Γιώργος Περαντάκος και Σύγχρονες Μαθητικές Χορωδίες.
Ο Χρόνος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.