Στα άκρα οι σχέσεις Μουρίνιο – παικτών!



real_ramosmoy2201Καζάνι που βράζει θυμίζουν τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα για το copa del rey.

Οπως αναφέρει την Κυριακή η μαδρινέλικη εφημερίδα “Marca” οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με πολλούς από τους παίκτες του δοκιμάζονται ενώ ο Πορτογάλος τεχνικός αμφισβητείται.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του Μουρίνιο με τον Σέρχιο Ράμος που είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή το γκολ  του Πουγιόλ: “Μέσα στο παιχνίδι” είπε ο Ράμος “αποφασίσαμε να αλλάξουμε τα μαρκαρίσματα”. “Πότε αποφάσισες να γίνεις προπονητής” απάντησε ειρωνικά ο Μουρίνιο για να σηκώσει το γάντι ο Ισπανός αμυντικός: “Μα υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να το κάνουμε αυτό. Δεν το βλέπεις πάντα. Να μην αλλάξουμε;”

Οι συμπαίκτες του Ράμος έσπευσαν να τον ηρεμήσουν ο Μουρίνιο όμως είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο: “Στις δηλώσεις στη μικτή ζώνη μ’ έθαψες!”.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει πάντως καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ισπανοί παίκτες έχουν ειδική μεταχείριση από τον Τύπο κάτι που το έχει υπογραμμίσει και στα αποδυτήρια.

Την ίδια ώρα ποδοσφαιριστές αμφισβητούν τις αμυντικές τακτικές του Πορτογάλου. “Με οκτώ αμυντικούς δεν μπορούμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα. Η Ρεάλ δεν μπορεί να αρχίσει να έχει τη φιλοσοφία του 1-0” υπογραμμίζουν πολλοί από τους παίκτες.

contra.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.