Ο Γ. Μιχελάκης από την Κοζάνη: «O τέως πρωθυπουργός συνεχίζει να ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα»



Ο κ. Μιχελάκης στην ομιλία του στο Κοβεντάρειο Σκληρή απάντηση στον Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, στο Εθνικό Συμβούλιο από την πόλη της Κοζάνης.
Ο κ. Μιχελάκης σε ομιλία του στο Κοβεντάρειο με αφορμή την Νομαρχιακή Συνέλευση της ΝΟΔΕ Κοζάνης, τόνισε πως…

«την ώρα που κάθε ελληνικό σπίτι ζει στην αγωνία και την αβεβαιότητα, την ώρα που οι νεόπτωχοι της πολιτικής Παπανδρέου δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο των κυβερνήσεών του, ο ίδιος εμφανίζεται αμετανόητος, δηλώνοντας ότι ούτε καν λυπάται για τα ερείπια που αφήνει πίσω του. Δυστυχώς, στην πολύωρη ομιλία του, δεν είπε ούτε μια φορά τη λέξη συγγνώμη. Αντίθετα, με απύθμενο θράσος υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του, που οδήγησαν τη χώρα στην απαξίωση και τους Έλληνες στην εξαθλίωση», σχολίασε ο κ. Μιχελάκης, και συμπλήρωσε λέγοντας πως «ο τέως πρωθυπουργός συνεχίζει να ζει στη δική του εικονική πραγματικότητα, την οποία, θα θυμούνται ως εφιάλτη για πολλά χρόνια οι Έλληνες».

Ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ως «αναποτελεσματική» με συνέπεια να οδηγήσει τους πολίτες και την κοινωνία σε κατάθλιψη.

Στην αρχή της ομιλίας στην οποία παραβρέθηκαν αρκετά στελέχη και φίλοι του κόμματος, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ στάθηκε στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον Ν. Κοζάνης, όπως τα υψηλά ποσοστά της ανεργίας και η υπολειτουργία του Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης. Τέλος επισήμανε πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα πολυάριθμα αγροτικά προϊόντα της περιοχής και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ώστε να υπάρξει ανάπτυξη που θα έχει ως αποτέλεσμα την έξοδο του Νομού από το τέλμα.

Στέλιος Φούντογλου

vetonews.gr


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.