Οι συνομιλίες του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, που τον εμπλέκουν με τη μαφία!



iatropoulos_ithopios87589«Δεν έχω καμία σχέση. Εφτυσα αίμα για να ξεφύγω από τα σκ… και να αλλάξω τη ζωή μου. Δεν θα με ξαναμπλέξουν τώρα». Τα οργισμένα αυτά λόγια ήταν η πρώτη αντίδραση του γνωστού ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου στην εμπλοκή του ονόματός του με την υπόθεση, όταν..
επικοινώνησε μαζί του η Real news.

«Δεν ξέρω τίποτε για το όλο κύκλωμα», τονίζει. «Το γεγονός ότι γνώριζα κάποιους από τους συλληφθέντες 20 χρόνια πριν και λέμε ένα τυπικό “γεια” δεν σημαίνει τίποτε». Ο γνωστός καλλιτέχνης, που κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, στο παρελθόν διατηρούσε νυχτερινά μαγαζιά, οπότε -εκ των πραγμάτων- γνώριζε κάποια από τα άτομα που φέρονται ως μέλη του κυκλώματος. Πάντως, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος, και απλή συνέργεια σε τοκογλυφία. Για τον λόγο αυτό, δεν περιλαμβάνεται μεταξύ των συλληφθέντων.

Παρ’ όλα αυτά, ο διάλογος που περιλαμβάνεται στη δικογραφία στις 6 Ιουλίου του 2011 «καίει» τον γνωστό ηθοποιό, καθώς καλεί τον τοκογλύφο Γιώργο Πολυμέρη για να διαπιστώσει αν ο «γνωστός» του που δανείστηκε χρήματα ήταν «συνεπής» στις… υποχρεώσεις του.

Πολυμέρης: Που είσαι, ρε Μίχο; Τι λέει;

Ιατρόπουλος: Τι γίνεται, αγορίνα μου; Στα ‘δωσε τα λεφτά ο άλλος;
Πολυμέρης: Τι να δώσει η ρόμπα, ρε φίλε; γ@μ..  τα, για φάπες είναι, να πούμε.
Ιατρόπουλος: Τι; Ούτε έναντι; Τίποτα;
Πολυμέρης: Τίποτα, ρε, τίποτα… Ούτε μισό ευρώ.
Ιατρόπουλος: Α, θα τον γαμ… εγώ τώρα! Εντάξει, ας το σε μένα, αγόρι…
Πολυμέρης: Κάτι με είπε ο Γιάννης, τι, τι (δυσνόητο). Ποιοι είναι αυτοί;
Ιατρόπουλος: Εντάξει, θα ανέβω εγώ το βράδυ και θα δούμε τώρα. Δηλαδή είναι φουσκωτοί, είναι ο ένας, είναι δύο και πέντε, είκοσι δύο χρόνων, ο άλλος είναι ένας χοντρός, πάλι ψηλός, που κοπανάει το παιδί, τον παίρνει τα κινητά, του πήρα τα γυαλιά, του πήρα τα λεφτά.
Πολυμέρης: Να τους τρομοκρατήσουμε, τα μαλακ…, να μην ξαναμπερδευτούνε.
Ιατρόπουλος: Θα, θα πάω απ’ τον Σταύρο, θα γίνω «αστακός», σου λέω, «αστακός» όμως. Θα φορτωθώ και (δυσνόητο) θα τα γαμήσω δηλαδή θα, θα κάνω καμιά μαλ… χοντρή, να πούμε.

taxalia.blogspot.com

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.