Ξεσήκωσε την Καστοριά η Βαλκανική Ορχήστρα του the Boban i Marko Marković Orkestar! Video



Φωτιά πήρε το “Τσαρσί”, το ιστορικό κέντρο της πόλης Καστοριάς και η οδός Μητροπόλεως, το επίκεντρο των εκδηλώσεων του καρναβαλιού.
Παραμονή των φώτων η φημισμένη 12μελή Βαλκανική ορχήστρα του Boban i Marko Marković Orkestar, χάρισε στους θαυμαστές της παραδοσιακής μουσικής με χάλκινα πνευστά μια ανεπανάληπτη βραδιά, ξεσηκώνοντας στην κυριολεξία την πόλη.

Η φημισμένη Βαλκανική ορχήστρα του Boban i Marko Marković Orkestar κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες δίνει το παρών της στην Καστοριά, προσφέροντας ανεπανάληπτο κέφι σε βαλκανικούς ρυθμούς μέχρι τις πρωϊνές ώρες.

Φυσικά τα γλέντια στην Καστοριά σε αντίστοιχους ρυθμούς θα συνεχιστούνε και τις επόμενες ημέρες στους δρόμους της πόλης, μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, όπου με την καθιερωμένη παρέλαση ολοκληρώνονται οι τριήμερες εκδηλώσεις των Ραγκουτσαριών.

Τέλος να σημειωθεί ότι το τριήμερο των Φώτων για τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Καστοριάς αγγίζει το 100%.

sentra.com.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.