Κουκουλόπουλος: «Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι»



koukoulopoulos_paris65467ujΑίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του Υφυπουργού Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλου στον realfm.

«Όπως στρώνεις κοιμάσαι. Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως ΠΑΣΟΚ στις εκλογές», σχολιάζοντας τις στάσεις Παπανδρέου, Λοβέρδου και Χρυσοχοϊδη.

Αναφερόμενος στη δημοσκόπηση της VPRC για το περιοδικό Επίκαιρα, είπε: «Πέμπτη θέση στις δημοσκοπήσεις και πολύ μας είναι»!

«Οι πασοκικές περικοκλάδες μας οδήγησαν εδώ. Είπαμε να γίνει η αλλαγή ηγεσίας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά αλλά κάποιοι επέλεξαν τις προσωπικές τους προτεραιότητες από τις προτεραιότητες της χώρας» σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος και μίλησε για «προσωπικούς σχεδιασμούς διαφόρων δελφίνων που δημιούργησαν το σημερινό ολισθηρό δρόμο για το ΠΑΣΟΚ».

Ο κ. Κουκουλόπουλος άφησε αιχμές για τον Γ. Παπανδρέου λέγοντας ότι θα έπρεπε να κριθεί στην κάλπη και να είναι και πάλι υποψήφιος. Μάλιστα σχολίασε σκωπτικά την προειδοποίηση Μπεγλίτη μέσω του real.gr για τον Μ. Χρυσοχοϊδη ότι μπορεί να υπάρξουν και πειθαρχικά μέτρα εναντίον του: «Και ο κ. Μπεγλίτης καταψήφισε διατάξεις στη βουλή. Από πού το έκανε αυτό ο Γιώργος Παπανδρέου; Από την Κόστα Ρίκα;….»

olympia.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.