Η δασκάλα του έρωτα και οι 40 μαθητές της…



Ηταν η δασκάλα του έρωτα για τους μικρούς μαθητές και τους εφήβους ενός ολόκληρου χωριού στην Κρήτη. Το πρωί δίδασκε στο σχολείο και το βράδυ μεταμορφωνόταν σε μοιραίο θηλυκό που στόχο είχε να σαγηνεύσει και στο τέλος να παρασύρει μαθητές ακόμη και 11 ετών.

Η δύναμη που ασκούσε πάνω τους ήταν για εκείνη το καλύτερο αφροδισιακό. Τα μαθήματα έρωτα… κατ’ οίκον όμως τελείωσαν άδοξα όταν γονείς κατάλαβαν τι συμβαίνει και την κατήγγειλαν στην Αστυνομία. Τώρα, η εντυπωσιακή δασκάλα διώκεται από τη Δικαιοσύνη, εγκατέλειψε το σχολείο και το χωριό και άφησε πίσω της δεκάδες ανήλικα θύματα… Το ερωτικό σκάνδαλο που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες ολόκληρη την Κρήτη φέρνει για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο τους κινδύνους που κρύβονται στο σχολείο και την ανάγκη να βρίσκονται πάντα σε επιφυλακή οι γονείς. Το πρόσχημα ήταν πως θα τους βοηθούσε στα μαθήματά τους. Επικαλούμενη την ιδιότητά της ως δασκάλα πλησίαζε τα παιδιά μέσω του Facebook στέλνοντας αιτήματα φιλίας που γίνονταν άμεσα αποδεκτά.

Η φωτογραφία στο προφίλ της άλλωστε δεν άφηνε περιθώρια να την αγνοήσουν. Το λάγνο ύφος της υποσχόταν πολλά περισσότερα από ένα φροντιστήριο γραμματικής και έκανε τη φαντασία των ανήλικων μαθητών να οργιάζει. Η υπόθεση της 22χρονης Ζ.Π. είναι το τρίτο περιστατικό παιδεραστίας στην Κρήτη σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών – και βεβαίως το πιο περίεργο απ’ όλα, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα στην Ελλάδα είχαμε συνηθίσει περιστατικά όπου οι δράστες ήταν άνδρες, σε αντίθεση με άλλες χώρες όπου έχουν σημειωθεί αρκετά κρούσματα με πρωταγωνίστριες δασκάλες που «ερωτεύονται» τους ανήλικους μαθητές τους.

protothema

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.