Ελληνίδα ηθοποιός συνελήφθη για πορνεία στην Κύπρο!



akatalilo_banner76876Χειροπέδες σε πολύ γνωστή 38χρονη Ελληνίδα ηθοποιό πέρασαν οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου με την κατηγορία της πορνείας! Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου η συγκεκριμένη ηθοποιός φέρεται να έκλεινε τα ερωτικά της ραντεβού έναντι αμοιβής!

Ο αστυνομικός που προσποιήθηκε τον πελάτη πλήρωσε μόλις 50 ευρώ για την ερωτική συντροφιά της ηθοποιού. Μόλις μπήκε στο ροζ δωμάτιο έβγαλε τις χειροπέδες, όχι για να τις χρησιμοποιήσει ως ερωτικό παιχνίδι, αλλά για να τη συλλάβει.

Ακόμη συνελήφθη ένας 34χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ότι διατηρούσε τον οίκο ανοχής.

Η συγκεκριμένη ηθοποιός είναι πολύ γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτική σειρά μεγάλου καναλιού, αλλά και σε ριάλιτι.

Μάλιστα, το πιο «πικάντικο» στοιχείο στην όλη ιστορία είναι, ότι πριν από χρόνια έκανε εγχείρηση αλλαγής φύλου, είναι δηλαδή τρανσέξουαλ…

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης προσωποκράτησης.

newsbomb.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.