Δυτική Μακεδονία: Αίτημα για χαμηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης



petrelaio4Επί πλέον χρηματοδότηση για την περιφέρεια και του δήμους, ώστε να αντεπεξέλθουν στις μεγάλες επιβαρύνσεις που έχει προκαλέσει στους προϋπολογισμούς των οι διαρκείς πολυήμερες πολικές θερμοκρασίες, ζήτησε με επιστολή του ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Δακής από τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση.

Σε δηλώσεις του ο κ. Δακής επισήμανε την ανάγκη να διατηρηθεί, ακόμη και να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει να αλλάξει το καθεστώς και για τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, που είναι σήμερα υποχρεωμένες να καταναλώνουν πετρέλαιο κίνησης για τη θέρμανσή τους.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γιάννης Παπαϊορδανίδης ζήτησε να δοθεί επίδομα θέρμανσης στους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ και οι επικεφαλείς των παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης ζήτησαν να υπάρξει ειδική μέριμνα για τους κατοίκους και τις επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας, που βιώνουν κάθε χρόνο δύσκολους χειμώνες εξαιτίας των μεγάλων εξόδων που δαπανούν για τη θέρμανσή τους, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.