«Αποθήκη» πινακίδων η ΔΟΥ Κοζάνης!



2470 ιδιοκτήτες οχημάτων παρέδωσαν τις πινακίδες τους στη ΔΟΥ Κοζάνης ολόκληρο το 2011 και μέχρι τις 9 Ιανουαρίου 2012, ενώ ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί μέχρι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου, οπότε λήγει η παράταση που δόθηκε για ακινησία ή παράδοση των τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της ΔΟΥ Κοζάνης Τάσο Γκλούμπο «φέτος έχουμε μεγάλη αύξηση της παράδοσης πινακίδων.

Ήταν, βέβαια, κάτι αναμενόμενο». Σε ότι αφορά τη διαδικασία ο κ. Γκλούμπος συνιστά σε όσους πολίτες θα παραδώσουν τις πινακίδες των οχημάτων τους να μην το αφήσουν για την τελευταία στιγμή και να προσέλθουν στη ΔΟΥ μέχρι την Παρασκευή, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι το 2010 ακινησία οχημάτων στη ΔΟΥ Κοζάνης είχαν δηλώσει 1595 φορολογούμενοι, ενώ στο έτος που μόλις πέρασε επιπλέον 1000 φορολογούμενοι αποφάσισαν να παραδώσουν πινακίδες λόγω κρίσης. Επίσης αξίζει να τονιστεί ότι πολλοί από αυτούς που παρέδωσαν πινακίδες προτίμησαν να εκδώσουν νέες σε γειτονικές χώρες.

Το υπουργείο Οικονομικών έδωσε και νέα παράταση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, προκειμένου οι φορολογούμενοι να τακτοποιήσουν εκκρεμείς του υποθέσεις.

Σωκράτης Μουτίδης-www.kozani.tv

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.