Άννα (Διαμαντοπούλου) μην κλαις!



diamantopoulou_anna98679Έλεος πλέον με το δήθεν αυτομαστίγωμα των υπουργών του ΠΑΣΟΚ! Ο ένας, δεν διάβασε το Μνημόνιο. Ο άλλος αφυπνίστηκε λέει μετά την παραίτηση Παπανδρέου και συνειδητοποίησε την εγκληματική πολιτική του κόμματος απέναντι στην κοινωνία. Διαβάσαμε πάλι πως η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου “έκλαψε” όταν αισθάνθηκε πως δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το θέμα των βιβλίων!

Βέβαια, την ίδια ώρα μέσω φιλικών της δημοσιογράφων φρόντιζε να περάσει αυστηρό μήνυμα περί “αλλαγής στο σύστημα διανομής των σχολικών βιβλίων”. Λες και το σύστημα είναι απρόσωπο. Λες και τα …κακά βιβλία αποφάσισαν να απεργήσουν και η καλή μας υπουργός τώρα τους βάζει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι. Λες και η ίδια δεν ήταν υπεύθυνη κι εκ των καθηκόντων της αρμόδια για τον μεγαλύτερο εξευτελισμό μετεμφυλιακά στο χώρο της παιδείας. Κι όλα αυτά σε μια εποχή που θα έπρεπε να συζητάμε για τη διάθεση νέων τεχνολογιών στα σχολεία, τα παιδιά μας δεν είχαν καν βιβλία. ..

Σαν να μην έφθαναν αυτά, διαβάζαμε εχθές πως χάρη στις προσπάθειες της υπουργού σε 50 ημέρες από σήμερα τα παιδιά επιτέλους θα έχουν βιβλία! Κανένας όμως από αυτούς που έδωσαν την “είδηση” δεν έγραψε πως σε 50 ημέρες όμως θα έχει φθάσει ο Μάρτης στη μέση του και μόλις δύο μήνες θα χωρίζουν τους μαθητές από την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.

Τί αποδεικνύουν όμως τα παραπάνω; Μα πως η κλαίουσα Άννα, περισσότερο ως μοιρολογίστρα της Μάνης που θρηνεί τον νεκρό μοιάζει, παρά με υπεύθυνη πολιτικό!

Οι σοβαροί πολιτικοί έχουν τις παραιτήσεις τους έτοιμες όταν βλέπουν πως δεν τα καταφέρνουν. Οι σοβαροί πολιτικοί δεν κλαίνε αλλά δίνουν λύσεις ή τουλάχιστον όταν δεν εισακούγονται πάνε με υπερηφάνεια στο σπίτι τους καταγγέλλοντας τα συστήματα που τους εμπόδισαν. Δεν τριγυρνάνε στα διάφορα φόρα μιλώντας προκλητικά για τον εκσυγχρονισμό της κοινωνίας και της πολιτικής, όταν έχουν γυρίσει την παιδεία 50 χρόνια πίσω.

Ας τελειώνουν λοιπόν με το ψεύτικο αυτομαστίγωμα οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και ας πράξουν κάτι χρήσιμο για την πατρίδα τους. Το να δώσουν την παραίτησή τους καθώς απέτυχαν παταγωδώς σε όλα όσα προσπάθησαν.

protothema

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.