Υπό διάλυση όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης!



fans34553Φυσική συνέπεια της άρνησης των οπαδών να δουν την πραγματικότητα

Σε αυτό το blog γράψαμε δεκάδες φορές τη σκληρή πραγματικότητα. Αντίθετα με τον οπαδικό τύπο, που εκπαίδευσε τους οπαδούς να περιμένουν “παικταράδες” αεροδρομίου, σε κάθε μεταγραφική σεζόν. Προφητέψαμε την αποχώρηση Ζαγοράκη, αλλά και τις χειροπέδες στον  Γιάννη Τάκη.

Δεν είναι δύσκολο, αρκεί να μην ταυτίζεις τις επιθυμίες με την πραγματικότητα.

Και η πραγματικότητα είναι σκληρή: Όποιος χρωστάει, πάει φυλακή. Για όσους ξέχασαν, έχουν συλληφθεί ήδη και αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες, οι Γούμενος, Μπατατούδης, Τάκης, Δημητρίου και πολλά άλλα στελέχη των 4 ομάδων.

Οι εποχές που ο πρόεδρος έκανε το χατίρι της κερκίδας που φώναζε “είναι τρελός ο πρόεδρός…” πέρασαν.

Τώρα, κάθε πρόεδρος που δεν θέλει να γνωρίσει από κοντά τις ανέσεις των Διαβατών, τηρεί με θρησκευτική ευλάβεια τον προϋπολογισμό. Το budget σε … απλά ελληνικά.

Όποιος το υπερβαίνει για να γίνει αρεστός στους οπαδούς, φλερτάρει με τα “βραχιολάκια”.

Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι, όταν προγραμματίζεις μεταγραφές πρέπει να κοιτάς το δικό σου πορτοφόλι κι όχι το πορτοφόλι του Ολυμπιακού, είναι υποψήφιος για τις ριγέ μπιτζάμες.

Όποιος ακούει τους οπαδούς κι όχι τους λογιστές της ΠΑΕ, είναι καταδικασμένος.

Οι οπαδοί θέλουν αχόρταγα μεταγραφές. Ξεχνούν ότι δεν απέδωσαν ποτέ οι δεκάδες μεταγραφές του Μπατατούδη π.χ. που έκανε την υπέρβαση, καταστράφηκε οικονομικά, αλλά τίτλο δεν πήρε. Απλώς έκανε πλουσιότερους κάποιους μάνατζερς.

Δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον επιλογές για τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει άλλο δικαιακό σύστημα, πολύ αυστηρότερο από αυτό της υπόλοιπης Ελλάδας (για κάποιο άγνωστο σε μένα λόγο οι δικαστές της Θεσσαλονίκης είναι 100 φορές πιό αυστηροί από τους άλλους): ή νοικοκυρεύεσαι ή διαλύεσαι.

Άλλωστε, υπάρχει φίλαθλος, από αυτούς που έβριζαν το Ζαγοράκη επειδή πούλησε τους καλύτερους παίκτες, που να πιστεύει ότι ο αντικαταστάτης του θα τους ξαναγοράσει;

Να συνηθίσουμε λοιπόν σιγά σιγά, ότι θα πορευόμαστε τα επόμενα δύο τρία χρόνια, με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια και οι μισθοί θα καλύπτονται από τα έσοδα των ομάδων. Ελλείμματα, “φέσια”, απλήρωτοι φόροι, κομπίνες, αδήλωτα εισιτήρια, μαύρο χρήμα κ.λ.π. τ-ε-λ-ε-ί-ω-σ-α-ν. Πορεύεσαι με αυτά που έχεις!

Νοικοκύρεμα ή θάνατος, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Τα όνειρα για παικταράδες, μπορούν να περιμένουν. Ο εισαγγελέας όχι.

από το taxalia

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.