Την προσφυγή εναντίον της ΔΕΗ εξετάζει ο δήμος Εορδαίας για το πρόβλημα της Τ/Θ!



Ptolemaida_apo_psila342Σε αδιέξοδο βρίσκεται  η δημοτική αρχή στην Εορδαία, με αφορμή το πρόβλημα που έχει προκύψει απο την επαναλαμβανόμενες βλάβες στον ΑΗΣ Πτολεμαϊδας, που έχει ως συνέπεια την μη λειτουργεία της Τ/Θ της πόλης της Πτολεμαϊδας. Μιλώντας στο veto fm η δήμαρχος Εορδαίας δήλωσε με σαφή τρόπο οτι ”η παρούσα δημοτική αρχή θα προβεί στις αναγκαία δικαστική οδό προκειμένου να ζητήσει ευθύνες εάν υπάρχουν για αυτή την κατάσταση απο την πλευρά της ΔΕΗ και να προστατέψει τα συμφέροντα της ΔΕΤΗΠ που έχει αναλάβει να θερμαίνει την πόλη”.

Η Δήμαρχος έκανε αναφορά στην προσπάθεια που κάνουν οι τεχνικοί του δήμου, προκειμένου να συντηρηθούν οι παλιοί καυστήρες  των σχολείων και ο δήμος στην συνέχεια να αναλάβει την τροφοδοσία τους με το απαραίτητο καύσιμο προκειμένου οι μαθητές να μήν χάνουν τα μαθηματά τους.

Η κ. Βρυζίδου σημείωσε οτι άμεσα θα επισκεφθούν τον διευθυντή του ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ, οπου θα ζητήσουν επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη του προβλήματος. Αναρωτήθηκε ”πως είναι δυνατόν να επαναλαμβάνονται βλάβες στο ίδιο καζάνι της μονάδας για τον ίδιο λόγο;”. Σε οτι αφορα τις μετασκευές στον ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ εξέφρασε την επιθυμία οτι θα έχουν ολοκληρωθεί πριν απο την έναρξη της νέας χειμερινής περιόδου 2012-13. Τόνισε οτι ”πρόκειται για εργολαβία της ΔΕΗ που έχει αναλάβει τις μετασκευές και ο δήμος Εορδαίας δεν φέρει καμμία ευθύνη”.

από τον vetonews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.