Συνελήφθησαν με 4 κιλά χασίς, μία καραμπίνα και ένα καλάσνικοφ στο Βελβεντό Κοζάνης!



astinomia_jacket_platiΣυνελήφθησαν χθες (16-01-2012) το βράδυ, στο Βελβεντό Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, δύο (2) άτομα, ένας 33χρονος αλλοδαπός και ένας 46χρονος ημεδαπός, γιατί βρέθηκε στη κατοχή τους παράνομος οπλισμός και ποσότητες ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθη ο 33χρονος αλλοδαπός,  γιατί σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, με τη συνδρομή Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν δύο σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη (βάρους 2.380 γραμμαρίων και 1.550 γραμμαρίων αντίστοιχα) και ένα  τυφέκιο τύπου ΑΚ- 47 (KALASHNIKOV) με ένα γεμιστήρα.

Συνεχιζόμενης της αστυνομικής επιχείρησης και σε

νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 46χρονου ημεδαπού, βρέθηκαν πενήντα έξι (56) φυσίγγια (πολεμικού τυφεκίου) και μια αυτοσχέδια συσκευασία κάνναβης (βάρους 9,5 γραμμαρίων), ενώ σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα, για την οποία δεν κατείχε τη σχετική άδεια  καθώς και τριάντα επτά (37) φυσίγγια (κυνηγετικού όπλου).

Συνολικά, κατά την αστυνομική επιχείρηση, κατασχέθηκαν:

ένα  τυφέκιο τύπου ΑΚ- 47 (KALASHNIKOV) με ένα γεμιστήρα
ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (3.939,5) γραμμαρίων,
πενήντα έξι (56)  φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου
μία (1) επαναληπτική καραμπίνα και
τριάντα επτά (37) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κοζάνης.  

Οι συλληφθέντες θα  οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.