Πολλοί έμποροι θα βγουν φέτος στην ανεργία δηλώνει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας



Απολογισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαϊδας έκανε ο πρόεδρος του Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος. «Με δεδομένες τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και τον ολικό παγετό, είχαμε επιτυχία στις εκδηλώσεις μας. Τα παιδιά χάρηκαν με τις δραστηριότητες και σε ένα μεγάλο βαθμό συμβάλλαμε στη δημιουργία εορταστικού κλίματος» τόνισε ο κ. Καλαϊτζόπουλος, ο οποίος επισήμανε ότι «με την πείρα που αποκτήσαμε φέτος θα κάνουμε και του χρόνου ανάλογες εκδηλώσεις για να στηρίξουμε τους επαγγελματίες».

Σε ότι αφορά στο φλέγον θέμα της αγοράς ο Καλαϊτζόπουλος δήλωσε πως «η αγορά δεν πήγε όπως αναμέναμε. Κινήθηκε τις δύο ημέρες πριν Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Επιδεινώθηκε η κατάσταση από την κακοκαιρία, αλλά κυρίως από τις μειώσεις συντάξεων και μισθών. Δεν είχε σχέση με άλλες χρονιές». Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου πρόσθεσε πως οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι απαράδεκτες μέσα στο κυκεώνα των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί, ενώ πολλοί είναι οι έμποροι που θα βγουν στην ανεργία.

Με τα δεκαήμερα προσφορών και τις επερχόμενες εκπτώσεις οι έμποροι ελπίζουν να τζιράρουν, ώστε να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες υποχρεώσεις τους. «Θα φθάσουμε σε σημεία κόστους και κάτω του κόστους» τόνισε ο κ. Καλαϊτζόπουλος.

Σωκράτης Μουτίδης- www.kozani.tv

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.