Πλούσιο το ημερήσιο Αστυνομικό δελτίο στον νομό Κοζάνης



astinomia_faros_anamenosΣύλληψη ατόμου για καταδικαστικές αποφάσεις.

Συνελήφθη, χθες (10-01-2012) το πρωί, στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας 59χρονος ημεδαπός για καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος συνελήφθη διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν έντεκα (11) καταδικαστικές αποφάσεις , εκ των οποίων οι δέκα (10) για παραβάσεις του νόμου «περί επιταγών».

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. 

Συνελήφθη σήμερα (11-01-2012) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Πετρανά – Κοζάνης, 28χρονος ημεδαπός, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης γιατί κατείχε αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους μηδέν κόμμα έξι (0,6) γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη ατόμου για παίγνια.

Συνελήφθη, τη Δευτέρα (09-01-2012) το βράδυ, στα Πετρανά – Κοζάνης  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, ένας 41χρονος ημεδαπός για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Συγκεκριμένα, στα Πετρανά Κοζάνης, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφενείο), διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος ιδιοκτήτης αυτού, είχε εγκαταστήσει τρεις (3) ηλεκτρονικούς υπολογιστές,  με το ηλεκτρονικό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ».

Συνολικά κατασχέθηκαν τρία (3) παιγνιομηχανήματα – ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους και το χρηματικό ποσό των εκατόν είκοσι πέντε (125) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.