Παπανδρέου Γ. : Ο πυροκροτητής της ευρωπαικής οικονομικής κρίσης



papandreou_greece_golgothasΓράφει ο Τρελλάκιας
από την olympia.gr

Ειλικρινά υπάρχουν στιγμές που η Ελληνική κοινωνία ζει στον δικό της κόσμο! Παρακολουθώ τόσες ημέρες τον ορυμαγδό των ειδήσεων περί του psi, των απαιτήσεων των δανειστών μας έναντι των τραπεζών για το επιτόκιο, το ύψος του κουρέματος του Χρέους , χωρίς όμως την αξία των ομολόγων που κρατά η ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα. Μιλούν όλοι για το ελληνικό πρόβλημα με μόνη έννοια το δικό τους συμφέρον, χωρίς να υπάρχει κάποιος Έλληνας έστω να πει μία κουβέντα, μία κόκκινη γραμμή, να υπερασπισθεί τους γηγενής! Ένα ανδρείκελο, υπάλληλος της Goldman Sachs, πρώην γενικός τραπεζίτης, σύμβουλος του τάπερμαν αλλά και του Ζαβού είναι το κρυφό χαρτί των κατοχικών δυνάμεων, που τον έβαλαν ως πρωθυπουργό!

Ας καταλάβουμε καλά πως το παιχνίδι είναι πουλημένο! Η κρατούσα κατάσταση απλά είναι η νέα έκδοση της ξενοκρατίας. Παλαιότερα το ονόμαζαν είτε «ρωσικό», είτε «αγγλικό», είτε «γαλλικό», σήμερα λέγονται Πασοκ ή ΝΔ ή ΛΑΟΣ! Απλά τα ονόματα άλλαξαν! Οι ραγιάδες του τότε άλλαξαν μόνο το μέσον αποβλάκωσης! Τότε είχαν την αμάθεια τους σήμερα έχουμε την Τηλεόραση. Και τα δύο έχουν το ίδιο αποτέλεσμα, την απόλυτη μαλάκυνση!

Δεν ασχολείται κανείς με το πραγματικό πρόβλημα. Η ιστορία δείχνει πως πάντα όλα λειτουργούν υπό το καθεστώς του δίπολου! Ξαφνικά η μακάρια ύπνωση των δυτικών κοινωνιών τελείωσε. Είδαν πως ο πλούτος, η δύναμη μετακινείτε από τον δυτικό κόσμο στην νέα αγορά της Ασίας, και ειδικότερα της Κίνας και αποφάσισαν πως έπρεπε να ανακοπεί αυτή η οικονομική πορεία. Υπάρχει λοιπόν ένα νέο οικονομικοκοινωνικό-πολιτικό μοντέλο που γεννήθηκε στην Κίνα. Ένας ερμαφρόδιτος κομουνισμός που προάγει τον …..άκρατο καπιταλισμό στην οικονομική ισχύ, χωρίς τα θετικά της αστικής δημοκρατίας. Γέμισαν οι κινέζοι τα προϊόντα ονομαστών οίκων μόδας, αλλά δεν γνωρίζουν τι σημαίνει εκλογές! Ζουν υπό καθεστώς αστυνομοκρατούμενου κράτους με μηδενικές ελευθερίες, αλλά τα σαββατόβραδα πίνουν τα οινοπνευματώδη ποτά μέχρι τελικής πτώσης σε νυχτερινά κέντρα που θα ζήλευε το Λας Βέγκας.

Αυτή η στρεβλή οικονομική εικόνα κυριαρχίας πρέπει να πολεμηθεί από τους δυτικούς με μόνο όπλο την μείωση των ελευθεριών της κοινωνίας. Να μπορέσει να γίνει …..ανταγωνιστική η ευρωπαϊκή κοινωνία. Το πείραμα ξεκίνησε από την μικρή Ελλάδα ως αρχή. Ο πυροκροτητής της Ευρώπης, ώστε να διαχυθεί η κρίση στην Ευρώπη ήταν το παιδί των μεγάλων δυνάμεων! Ο βραβευμένος στοχαστής της απόλυτης Μακακίας! Αυτός απασφάλισε την περόνη της πρώτης έκρηξης που χρονικά μετέτρεψε την κρίση Χρέους σε κρίση Δανεισμού. Έδωσε τον χρόνο στην Αμερική να κόψει χρήμα, και να μεταδώσει την κρίση στην Ευρώπη. Σήμερα που η συνεχή πίεση των δύο χρόνων από την επιβολή των Μνημονίων και οι συνθήκες που ευνοούν την ανάπτυξη  των άκρων στην πολιτική, ως απάντηση στην εξωτερική επέμβαση των δανειστών στην εθνική κυριαρχία γεννιούνται ανάγκες χαλιναγώγησης του πολιτικού σκηνικού!

Με την πλήρη αποκαθήλωση του σοσιαλιστικού προσωπείου της οικογενειοκρατίας Παπανδρέου, υπάρχει σαφής προβληματισμός για τις διαρροές των κεντροαριστερών οπαδών προς τα άκρα. Τότε εκ θαύματος εμφανίζεται το κόμμα του κ. Κουβέλη. Ανάχωμα προς την σαφή κατεύθυνση προς τον Σύριζα και το ΚΚΕ. Αριστερά που δεν μπορούν να βάλουν χέρι μιας και είναι πια προς τα άκρα!

Στην επικείμενη διάλυση του αποκόμματος της Πολ. Αν. (version 2012), λέγεται και ΝΔ, που υπάρχει σαφής κατεύθυνση προς την πραγματική ακροδεξιά ποιο θα είναι το από εδώ ανάχωμα; Ελπίζω όχι ο Καμμένος, μιας και τον θεωρώ αγνό Πατριώτη!

Μην ξεχνάμε πως είμαστε το πειραματόζωο. Το δικό μας μοντέλο θα ….φορεθεί σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη! Μια ανάγνωση των αποφάσεων για Ιταλία ή Ισπανία ή Πορτογαλία, λέει πολλά! Πιστεύω πως η μόνη λύση είναι η καταπολέμηση του συστήματος μέσα από το σύστημα!

Άμεσα εκλογές και παραδειγματική τιμωρία στους ολιγόπιστους εθνικά πολιτικούς σχηματισμούς! Ψήφο στους μικρούς και εθνικούς πυρήνες που μπορούν να σηκώσουν την φωνή τους. Ακόμα και στον Καμμένο αρκεί να είναι αγνός. Αν και με μαθηματική ακρίβεια, μόνο χρόνο κερδίζουμε! Το σημείο χωρίς επιστροφή το έχουμε περάσει εδώ και καιρό! Δική μου πίστη είναι πως μόνο ο Εθνικός Στρατός μπορεί να δώσει λύση σήμερα! Με μαζική καταδίκη όλου του παρόντος ενεργού πολιτικού κόσμου από τον Νοέμβριο του 2009 και μετά. Χρειάζεται το καθαρτήριο που θα ανακόψει την πορεία της απληστίας του υπερκέρδους που μας έφερε στην σημερινή κατάσταση. Ο υπερκαταναλωτισμός των δυτικών που είναι το οξυγόνο των κινέζικων βιομηχανιών στην παραγωγή προϊόντων με φτηνά εργατικά χέρια.

Μακάρι να είμαι λάθος, μακάρι να είναι αμπελοφιλοσοφίες, και λόγια του αέρα που δεν έχουν καμία ουσία! Μακάρι να είμαι λάθος…

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.