Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας



Ουρές χιλιομέτρων στην Εγνατία Οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας

Τεράστια παραμένει και σήμερα το πρωί η ταλαιπωρία των οδηγών στην Εγνατία οδό, λόγω και της σφοδρής κακοκαιρίας, των θυελλωδών ανέμων και της χιονοθύελλας.

Μέχρι και αυτή την ώρα, παραμένει κλειστό το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού από τον Κόμβο Κοίλων μέχρι τον κόμβο Καλαμιάς , με αποτέλεσμα τα αυτοκίνητα να κινούνται εκ περιτροπής, σχηματίζοντας ουρά ενός χιλιομέτρου με κατεύθυνση προς τον κόμβο της Καλαμιάς! Η αναμονή, μάλιστα, ξεπερνάει τα 40 λεπτά! Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και στον κόμβο Βατερού προς Ξηρολίμνη, με το ρεύμα από Βατερό προς Κοζάνη να παραμένει κλειστό!

Τα αυτοκίνητα χρειάζονται αλυσίδες σε όλο το δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης, δηλαδή στην Εγνατία Οδό από Σιάτιστα μέχρι Πολύμυλο, καθώς και και στο Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο. Επίσης, εμμένει η απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών με φορτία άνω των 3,5 τόνων, μάλιστα μέχρι και αυτή την ώρα παραμένουν ακινητοποιημένα κατά όλο το μήκος της Εγνατίας, αριστερά και δεξιά, νταλίκες και φορτηγά.

kozanimedia.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.