Κρόκος Κοζάνης: Αφροδισιακός – Αντικαρκινικός – Ελληνικός

Στην Κοζάνη εδώ και αιώνες παράγεται το κόκκινο χρυσάφι της Ελλάδας, το καλύτερο σαφράν του κόσμου. Μελέτες παγκοσμίου φήμης Πανεπιστημίων, το φέρνουν… στην πρώτη θέση αποδίδοντας στον κρόκο ή σαφράν ιδιότητες που θα ζήλευαν τα ακριβότερα φαρμακευτικά σκευάσματα παγκοσμίως.

Αντικαρκινικές αντιοξειδωτικές και αφροδισιακές ιδιότητες – αντιφλεγμονώδες.

Αντιθρομβωτικό και αγγειοδιασταλτικό.
Φυσικό Αντικαταθλιπτικό.
Βελτιωτικό μνήμης.
Μειώνει τη χοληστερίνη και βελτιώνει παθήσεις του στομάχου.
Οι ξένοι κατα κύριο λόγο καταναλωτές του το προτιμούν όχι μόνο για την ευργετική του δράση αλλά και ως μπαχαρικό για την ξεχωριστή – περίεργη γεύση που προσδίδει στα φαγητά!

Οδηγίες

Ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος χρήσης του είναι στο νερό που καταναλώνουμε ημερησίως

1 γραμμάριο στο σούπερ μάρκετ (να αναγράφει Ελληνικό προϊόν) κοστίζει περίπου 2 ευρώ και αρκεί για ένα μήνα περίπου

Ρίξτε σε ένα μπουκάλι νερό 10 – 15 ίνες (στήμονες) και αφήστε το για 2 ώρες τουλάχιστον!

Πίνετε το νερό σκέτο, μέσα στο γάλα ή το τσάι σας στο φαγητό σας και οπουδήποτε σας αρέσει!

Τόσο απλά και τόσο φυσικά!

Στην υγειά μας!

agrotikon.blogspot.com

Σχολιάστε