Η 2η Αιμοδοσία του 2012 την Κυριακή από την «Γέφυρα Ζωής»



aimodotes_en_drasi3453Ο  Ιατρικός Σύλλογος, ο Σύλλογος πτυχιούχων μηχανικών αυτοκινήτων, ο Σύνδεσμος αδειούχων υδραυλικών Κοζάνης και ο Σύλλογος χειριστών Κοζάνης (και όσοι άλλοι ενδιαφερθούν) συμμετέχουν στην Αιμοδοσία της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2012   από τις 09:00 – 13:30, στα γραφεία του Συλλόγου αιμοδοτών ¨Γέφυρα Ζωής¨ ΝΙΚ. ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ 11. (Κ.Η.Φ.Η.)  ΠΡΩΗΝ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ.

Μια ικανοποιητική χρονιά για το Σύλλογο μας έχει τελειώσει, μια χρονιά με μεγάλες προσδοκίες ξεκινάει. Για το 2012 ο Σύλλογος μας έχει βάλει υψηλούς στόχους και νομίζουμε πως είμαστε ικανοί, εμείς σαν διοίκηση και εσείς οι ευαίσθητοι πολίτες του διευρυμένου δήμου Κοζάνης να κάνουμε τη ΔΩΡΕΑ ΖΩΗΣ, τρόπο Ζωής.

Για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας από τους Τούρκους το 1912, βάλαμε στόχο τις 1912 ΔΩΡΕΕΣ ΖΩΗΣ.

-Για να τιμήσουμε  το αίμα που χύσανε τότε  οι πρόγονοί μας στον αγώνα για την απελευθέρωση. -Για να είναι σήμερα γεμάτα τα ψυγεία των Αιμοδοσιών των Νοσοκομείων με αίμα που προσφέρθηκε εθελοντικά από τους απογόνους των ηρώων του 1912.

Ειδικά στις δύσκολες αυτές συγκυρίες της οικονομικής πίεσης, της ανεργίας, της φτώχιας και συνεπακόλουθα και της ψυχολογικής πίεσης, πρέπει όλοι αντέξουμε και να απαντήσουμε με την αλληλοβοήθεια, την αλληλεγγύη, την δωρεά Αίματος, Αιμοπεταλίων, Βλαστοκυττάρων, Μυελού των Οστών, Οργάνων Σώματος, τουλάχιστον αυτά τα έχουμε και μπορούμε να τα διαθέσουμε χωρίς να μας στοιχίσουν τίποτα. Αντίθετα η ηθική ικανοποίηση του δωρητή Ζωής είναι η μεγάλη πληρωμή, το γέμισμα της ψυχής του, η άυλη απολαβή αυτού που ξέρει να προσφέρει..

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2012   από τις 09:00 – 13:30

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση  στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:
1.Να  αισθάνεστε καλά
2.Να είστε ξεκούραστοι
3.Να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.
* Να υπενθυμίσουμε ότι τρώμε πρωινό (δεν Αιμοδοτούμε νηστικοί)
* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος
* Δεν παίρνουμε φάρμακα εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμε.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,
Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Νικ. Πλακοπίτη 11, www.seakozanis.gr, email:aimodoteskoza@yahoo.gr, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561).).

Ωράριο Γραφείου: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00-13:00 & 18:00-20:00

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.