Ζωντανό έμβλημα για το Δήμο Εορδαίας η Φιλαρμονική του



Ζωντανό έμβλημα για το Δήμο Εορδαίας η Φιλαρμονική του

Τους καρπούς μιας επίπονης συλλογικής προσπάθειας ανέδειξε, η ετήσια συναυλία της Φιλαρμονικής του Δήμου Εορδαίας «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαϊδας μαγεύοντας το μουσικόφιλο κοινό της περιοχής.
 
Μεταφέροντας τον χαιρετισμό της Δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Θεοπίστη Κρυσταλλίδου, χαρακτήρισε ως «ζωντανό έμβλημα» για τον Δήμο Εορδαίας την Φιλαρμονική ενώ συνεχάρη τα παιδιά και τον Αρχιμουσικό Αργύρη Σαλαγκιώτη για το σημαντικό έργο που επιτελούν.
 
Για την παρουσία της φιλαρμονικής του Δήμου και για την προσφορά της στα κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Γιάννης Ασπράγκαθος.
 
«Η σύνθεση των ήχων, η προσπάθεια των μουσικών, τα ποικίλα μουσικά ρεύματα, είναι για όλους οδηγός ζωής και δράσης» τόνισε ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Αργύρης Σαλαγκιώτης ευχαριστώντας τον Δήμο Εορδαίας που στηρίζει το έργο τους αλλά και τα παιδιά, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αφιερώνοντας πολλές ώρες για τις πρόβες.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.