Εργατικό ατύχημα στο ορυχείο Καρδιάς – Σφηνώθηκαν σε βαρούλκο τα δύο δάχτυλα εργαζόμενου!



orixia_tis_deiΕργατικό ατύχημα σημειώθηκε χτες στις 12 το μεσημέρι στο ορυχείο Καρδιάς, μες θύμα έναν νέο σε ηλικία εργαζόμενο της ΔΕΗ, που ανήκει στο μόνιμο προσωπικό, όταν εγκλωβίστηκαν τα δάχτυλά του σε κοχλίες εκσκαφέα.

Ο Γρηγόρης Μπάρμπας τη στιγμή που εκτελούσε εργασίες στον εκσκαφέα, πιάστηκε το χέρι του στο συρματόσχοινο και στο βαρούλκο του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν τα δύο δάχτυλα. Συνάδελφοί του έσπευσαν για βοήθεια, αλλά δεν ήταν δυνατή η απεγκλώβιση του χεριού του. Κινητοποιήθηκε η διεύθυνση, το τεχνικό προσωπικό, οι γιατροί και η νοσηλεύτρια του ΛΚΔΜ. Το τεχνικό προσωπικό με τη βοήθεια μηχανικών μέσων προσπαθούσε να απελευθερώσει τα γαντζωμένα δάκτυλα, χωρίς αυτό να καταστεί δυνατό μέχρι τις 4 το απόγευμα. Παράλληλα, οι γιατροί της ΔΕΗ βρισκόταν σε εποικοινωνία με το Μποδοσάκειο νοσοκομείο, παρέχοντας συγχρόνως τις πρώτες βοήθειες.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Χρήστος Βήττας
ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.