Εισαγγελέας για την τηλεθέρμανση Πτολεμαϊδας



Ptolemaida_apo_psila342ην αυτεπάγγελτη επέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν οι αντιδράσεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τα προβλήματα στην παροχή τηλεθέρμανσης Πτολεμαίδας ο οποίος διερευνά την υπόθεση ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες όπου δει.

Τα παραπάνω ανέφερε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης που κάλεσε για τον λόγο αυτό ο Σύλλογος ανέργων και προστασίας περιβάλλοντος Εορδαίας Πολίτες που ήταν παρόντες στη σύσκεψη ζήτησαν να μην πληρώσουν τους ερχόμενους λογαριασμούς της τηλεθέρμανσης ενώ τέθηκε ζήτημα παραίτησης του προέδρου της ΔΕΤΗΠ κ. Κουσίδη .

Τέλος η δήμαρχος Εορδαίας κ. Βρυζίδου συνυπέγραψε το πλαίσιο των προτάσεων του Συλλόγου Ανέργων και προστασίας του περιβάλλοντος Εορδαίας για τη μη κοστολόγηση της θερμικής ενέργειας από τη ΔΕΗ των προβληματικών ημερών λειτουργίας της Τ/Θ, να πληρώσει η ΔΕΗ τα έξοδα του πετρελαίου για τη λειτουργία του λέβητα αιχμής και εφεδρείας και να μην καταβάλλουν οι πολίτες το επιπλέον ποσοστό του ηλεκτρικού ρεύματος που έκαψαν κατά τις ημέρες της βλάβης. Για το τελευταίο εξέφρασε επιφυλάξεις.

ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.