Αρρώστια… Αυτοκτόνησε 15χρονη και συνεχίζουν να την κοροϊδεύουν… στο Facebook



Μία τραγωδία, που πραγματικά δεν μπορεί να τη χωρέσει ο ανθρώπινος νους εκτυλίσσεται στη Νέα Υόρκη.

Η 15χρονη Amanda Cummings γεννήθηκε και μεγάλωσε σε προάστιο της Νέας Υόρκης. Δυστυχώς συχνά γινόταν θύμα χλευασμού και προσβλητικών σχολίων τόσο στο σχολίο όπουν την πείραζαν διαρκώς οι συμμαθητές της αλλά και στο Facebook.

Στις 27 Δεκεμβρίου το κορίτσι απογοητευμένο …..
στάθηκε μπροστά από λεωφορείο και έπεσε νεκρή κάτω από τις ρόδες. Αρχικά θεωρήθηκε ατύχημα. Εντούτοις στη συνέχεια, η αστυνομία βρήκε ένα σημείωμα της κοπέλας στο οποίο δήλωνε πως θα αυτοκτονήσει διότι δεν άντεχε να είναι άλλο θύμα σχολικής βίας.

Μάλιστα, την 1η Δεκεμβρίου είχε αναρτήσει στο προφίλ της στο Facebook το εξής μήνυμα: «Θα πάω να αυτοκτονήσω» και «Χρειάζομαι κάποιον να με πάρει αγκαλιά και να με κοιτάξει στα μάτια…»

Το πιο τραγικό όμως είναι ότι ακόμη και μετά τον σοκαριστικό θάνατο της κάποιοι συμμαθητές της συνέχισαν τα ειρωνικά και κοροϊδευτικά μηνύματα στη σελίδα της στο διαδίκτυο. «Η Amanda έπεσε πάνω σε λεωφορείο! Πεθαίνω από τα γέλια», «Χα,χα Amanda δεν είδες το λεωφορείο;» έγραψε άλλος…

Πραγματικά τραγικές καταστάσεις…

briefingnews.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.