Άλλος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;



Άλλος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ;

Με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου από το χωριό και με ρώτησε:

«Τι γίνεται παιδάκι μου εκεί στην Αθήνα ξεμωράθηκαν όλοι ; Τι ξεσηκώνουν τον κοσμάκι με τις υποψηφιότητές τους , όλοι θέλουν να γίνουν πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ;Τα λύσανε όλα τα προβλήματα που είχαμε σαν τόπος και τώρα τσακώνονται για τις προεδρίες ; Ο κυρ Μιχάλης στο καφενείο του χωριού σκεφτόταν λέει να πει στον γιο του να πάει να βάλει και αυτός υποψηφιότητα .»

«- Καλύτεροι είναι αυτοί;» λέει  «και ο γιος μου πρόβατα βόσκει και μάλιστα τα χει καθαρά περιποιημένα και δεν τα ταλαιπωρεί πριν τη σφαγή.  Και ότι θέλει να στο πει θα στο πει κοιτώντας σε στα μάτια. Δεν  θα σου φωνάζει λύκος λύκος για να σου κάνει πλάκα και μετά θα ζητάει τη βοήθειά σου όταν εμφανιστεί ο λύκος…  Το χει μαζεμένο το κοπάδι του αυτός από γεννησημιού τους . Ούτε τα βόσκει τα πρόβατά του σε ξένα χωράφια και μετά κάνει το κορόιδο ,ούτε τους ζητάει τα ρέστα αν τα αφήσει έρμαια της τύχης τους όταν έρθει η μπόρα .  Άρα γιατί να μην μπορεί να  γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο γιος μου μια χαρά ειλικρινής είναι το παλληκάρι μου και θα χουμε κι εμείς ένα μέσο βρε αδελφέ …»

Αμ ο κυρ Παντελής ο μπακάλης παιδάκι μου ;  τον είδα και αυτόν στην πλατεία και τα ίδια μου λεγε.

«-Σπρώχνω τον γιο μου να πάει να δηλώσει την παρουσία του να γίνει ο μπακάλης /συγγνώμη / ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήθελα να πω . Μια χαρά έξυπνος και πετυχημένος είναι  . Και να σου πω και κάτι από το μπακάλικο ξεκίνησε και κοίτα τι έχει φτιάξει εκεί στην Αθήνα ; Ολόκληρη αλυσίδα . Γιατί καλύτεροι είναι αυτοί που θέλουν να γίνουν πρόεδροι ; Και τι έφτιαξαν δηλαδή στην ζωή τους και θέλουν να γίνουν πρόεδροι ; ότι πήραν στα χέρια τους έφεραν την καταστροφή. Να σου πω γιατί δεν λες και στην κόρη σου να δηλώσει υποψηφιότητα ; Εμείς θα τα στηρίξουμε τα παιδιά μας όλοι οι Έλληνες δεν θα χρειαστούμε τα ξένα κέντρα .»

Κατάλαβες παιδάκι μου ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις προεδρίες τους και για τα άλλα ; τίποτα …κουβέντα…

briefingnews.gr

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.