Σέρρες: Αφήνουν τα σπίτια τους και αναζητούν άλλα με θέρμανση!



serres_apo_psila23424Πολλές είναι οι πολυκατοικίες στην πόλη των Σερρών που δεν έχουν βάλει ακόμα πετρέλαίο θέρμανσης και που όπως φαίνεται δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο.

Η τιμή του πετρελαίου αλλά και τα συσσορευμένα χρέη ενοίκων σε κοινόχρηστα ακόμη και από παλαιότερες χρονιές αναγκάζουν τους διαχειριστές πολυκατοικιών να μην προμηθεύονται πετρέλαιο θέρμανσης.

Αποτέλεσμα: πολλοί ένοικοι πολυκατοικιών και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων που δεν έχουν βάλει πετρέλαιο να αφήνουν τα σπίτια τους και να αναζητούν να νοικιάσουν διαμερίσματα που έχουν θέρμανση!

Συγκεκριμένα, σε κεντρική πολυκατοικία της πόλης με 25 διαμερίσματα, έχουν ήδη εγκαταλείψει τα σπίτια τους σχεδόν οι μισοί ένοικοι και έχουν νοικιάσει σε οικοδομές που έχουν προμηθευτεί πετρέλαιο! Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία τα χρέη που έχουν αφήσει ορισμένοι πρώην ένοικοι ξεπερνούν τις 7.000 ευρώ στην εταιρία διαχείρησης, με αποτέλεσμα να μην έχουν προμηθευτεί ακόμη πετρέλαιο.

Πολλοί είναι και αυτοί που έχουν επιστρέψει στα χωριά τους, μιας και εκεί τουλάχιστον διαθέτουν έστω και μία σόμπα!

Το φαινόμενο αυτό της αναζήτησης οικίας με θέρμανση είναι σύνηθες πλέον στις Σέρρες…


Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.