Ζώδια 2012: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2012



Ζώδια 2012: Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το 2012

Ωροσκόπιο 2012: Το 2012 είναι το έτος της διαμετακόμισης, που σηματοδοτεί τη μεταστροφή μας από την Εποχή των Ιχθύων και τοποθετούμαστε στην Εποχή του Υδροχόου. Την εποχή αυτή χαρακτηρίζει η συμπάθεια και κατανόηση, ενώ η αδελφοσύνη και η ειρήνη αφθονούν. Επιπλέον όμως είναι και μια εποχή φυσικών καταστροφών. Όμως δεν πρέπει να μας ανησυχεί αυτό. Είναι ένα έτος που θα φέρει σημαντικές αλλαγές στην ανθρώπινη συνείδηση.

Την 1η Ιανουαρίου 2012, η Αφροδίτη που είναι ο πλανήτης της αγάπης θα βρίσκεται στις 13 μοίρες του Υδροχόου και ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της ανθρωπότητας θα βρίσκεται στις 28 μοίρες του Υδροχόου. Αυτό θα φέρει έναν νέο κύκλο γεμάτο ελπίδα, ειρήνη και οράματα για το μέλλον.

Η φύση των τεσσάρων στοιχείων – φωτιά, γη , αέρα , νερό – θα υποστεί μια διαφορετική εμπειρία το καθένα.

Τα ζώδια της φωτιάς , Κριός, Λέων, Τοξότης- θα είναι η κινητήριος δύναμη. Εάν οι αλλαγές πρέπει να γίνουν σε οποιοδήποτε τμήμα της ζωής, οι Κριοί θα είναι οι ηγέτες και καινοτόμοι. Ως επικεφαλείς της επίθεσης θα οργανώσουν διάφορες ομάδες που θα πιστέψουν και θα διατηρήσουν τις νέες ιδέες. Οι Λέοντες θα δώσουν πραγματικά μορφή σε αυτές τις ιδέες μέσω των τεχνών και των νέων εφευρέσεων. Οι Τοξότες θα είναι οραματιστές , είναι αυτοί που θα εργαστούν σκληρά για να μετατρέψουν σε πραγματικότητα τα ιδανικά και μας δίνουν την βεβαίωση πως τα αποτελέσματα θα είναι χρήσιμα και θετικά.

Τα ζώδια της Γης, Ταύρος, Παρθένος , Αιγόκερος, θα φέρουν νέες ιδέες και θα προσαρμοστούν στις νέες πραγματικότητες. Είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν πιο πολύ και μάλιστα η μελέτη και η προστασία του περιβάλλοντος θα είναι από τους πρώτους τους στόχους πριν δημιουργήσουν νέες δομές. Η Γεωργία, πράσινες πρακτικές και οτιδήποτε που θα αλλάξει τη Γη με οποιονδήποτε τρόπο θα είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να επιτευχθεί. Η φύση του Ταύρου θα αποκτήσει πιο ριζοσπαστικές ιδέες , ο Παρθένος θα χρησιμοποιήσει αυτές τις ιδέες για να κρατήσει ανέπαφη την φυσική ομορφιά και ο Αιγόκερος θα αποκτήσει τους καρπούς της γης προς όφελος των υπολοίπων ανθρώπων.

Προχωράμε στα ζώδια του Αέρα που είναι υπέρ των τεχνών, των επιστημών και της εκπαίδευσης και κάνουν το καλύτερο για την αύξηση της ανθρώπινης γνώσης. Οι Δίδυμοι θα ρίξουν μια προσεκτική ματιά στις ιδέες του παρελθόντος και στο τι θα κάνουν στο μέλλον. Οι Ζυγοί θα ενώσουν τους ανθρώπους, θα μοιραστούν μαζί τους τις ιδέες και τη θέση τους στην εργασίας , θα φέρουν αλλαγές στην ουσία στον ιστό της ίδιας της κοινωνίας. Οι Υδροχόοι , εκτός του ότι θα φέρουν και αυτοί τους ανθρώπους πιο κοντά, θα τους μάθουν να καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλον με απώτερο στόχο την ειρήνη , όχι πια πόλεμο.

Τα ζώδια του Νερού σχετίζονται με τα συναισθήματα και θα προσπαθήσουν να ενώσουν τους ανθρώπους βρίσκοντας τρόπους να κατανοούν ο ένας τον άλλον, ανεξαρτήτως κουλτούρας, εμπειριών ή προσωπικότητας. Οι Καρκίνοι κατανοούν το συναίσθημα, την αγάπη και τις φιλοδοξίες ενώ παρατηρείται μια ισχυρή και υποστηρικτική προσωπική ζωή, θα κάνουν τα πάντα για να πραγματωθούν αυτές οι ιδέες. Οι Σκορπιοί είναι αυτοί που κοιτάζουν πέρα από το προφανές ώστε να δουν τι είναι εφικτό και τι όχι , τι αλλαγές θα γίνουν και πως θα θα τις αντιμετωπίσουμε. Οι Ιχθείς , βλέπουν τον κόσμο πέρα από την υλική του υπόσταση, δηλαδή προς ότι φαντάζει ηθικό και πνευματικό.

Οι άνθρωποι , σε όποιο στοιχείο και αν ανήκουν, θα πρέπει να γνωρίζουν αυτές τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν για να επιδιορθώσουν , να θεραπεύσουν και να βελτιώσουν τον κόσμο γύρω τους. Ο καθένας από εμάς έχει το δικό του σκοπό στη ζωή που θα φέρει νέες ιδέες. Μπορούμε να πάρουμε τις καλύτερες καινοτομίες του παρελθόντος και να τις πρωτοχρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε την κατάσταση του πλανήτη μας, έτσι ώστε όλοι να ζούμε , να εργαζόμαστε, να παίζουμε, να γελάμε και να απολαμβάνουμε τη ζωή.
 

ΚΡΙΟΣ
Είναι η χρονιά του κέρδους και της καλής υγείας εκτός από μερικές μικρές πιθανότητες παθήσεων του δέρματος. Για κάποιους από εσάς προβλέπεται γάμος μέσα στη χρονιά. Αυτό τονίζει τη σημασία των ανθρώπινων σχέσεων. Οτιδήποτε θελήσετε να πραγματοποιήσετε, τόσο στην εργασία όσο και στην αγάπη είναι δυνατό μόνο μέσα από την καλή συνεργασία και επικοινωνία. Ο πλανήτης της τύχης, ο Ουρανός βρίσκεται ήδη στο ζώδιο σας . Το νέο έτος σας διδάσκει υπομονή και αυτό είναι κάτω που πρέπει να μάθετε.

Η οικογενειακή ζωή θα είναι το καλό και μεγαλύτερο μέρος του έτους,. Μικρά εσωτερικά προβλήματα και εντάσεις , αναμένονται μετά τον Ιούλιο. Περιττές διαμάχες και αντιπαραθέσεις καλό είναι να αποφευχθούν κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Πρέπει να εξετάσετε καλά και να εκτιμήσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που φαίνονταν αληθινοί και αξιόπιστοι στο παρελθόν. Στο πρώτο εξάμηνο του έτους υπερισχύουν τα συναισθήματα, η υπερηφάνεια και η ματαιοδοξία, ενώ στο δεύτερο εξάμηνο θα σας αγγίξουν πιο πρακτικά ζητήματα. Οι βίαιες διαφωνίες σχετικά με την ιδιοκτησία και τη διαμονή είναι αρκετά ισχυρές. Τον Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο θα έχετε αρκετό θάρρος και ενέργεια να πετύχετε σημαντικά θέματα , θα δείτε φυγή προς τα εμπρός με ενθουσιασμό, εξέλιξη στην καριέρα και διαφορετικές τάσεις στην επαγγελματική σταδιοδρομία. Όσοι έχετε επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν το φθινόπωρο θα δουν επιτυχή ανάπτυξη με δύναμη και ταχύτητα το νέο έτος.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους , αλλά και με τα χρήματα ή άλλες αξίες. Ο κίνδυνος απωλειών θα πρέπει να ελαχιστοποιηθεί ή αποκλειστεί. Μην δανείζετε χρήματα ή δώσετε εγγυήσεις σε κάποιον, γιατί αυτό θα επιδεινώσει την οικονομική σας κατάσταση , η οποία προβλέπεται δυσμενής ιδιαίτερα το πρώτο καιρό του έτους.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή η χρονιά για εσάς θα είναι καλύτερη από τις προηγούμενες. Οι πιθανότητες να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας με το νέο έτος είναι περισσότερες. Την Πρωτοχρονιά ο Δίας , ο πλανήτης της χαράς και της ευτυχίας, εισέρχεται στο ζώδιο σας και θα παραμείνει εκεί για έξι μήνες. Εάν μέρος της καλής τύχης σας περιλαμβάνει χρήματα, προσέξτε το. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση , θα είστε περισσότερο ικανοποιημένοι με τη ζωή σας και θα μπορούσατε να κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

Η προσωπική ζωή σας φαίνεται να είναι δύσκολη το 2012. Είναι πιθανόν πως όλα τα προβλήματα που σας ενοχλούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα μετατραπούν σε μια γρήγορη χιονοστιβάδα. Μια έκρηξη συναισθημάτων είναι πιθανό να συμβεί το δεύτερο μέρος του έτους, και ούτε εσείς ούτε το ταίρι σας είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε. Σε μια σχέση που έχει ήδη τελειώσει, δεν υπάρχει λόγος να παλέψετε. Αν δεν είστε σε σχέση, έχετε όλο το πρώτο εξάμηνο ώστε να εξετάσετε και να διευθετήσετε προσωπικές υποθέσεις.

Πολύπλοκες θα είναι οι σχέσεις με τους συγγενείς , για αυτό επειδή θα συνεχίσετε να χάνετε κατανόηση , πρέπει να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις για να μη μαλώνετε για πάντα. Κάτι άλλο, είναι η πιθανότητα κάποιος συγγενής να σας φορτώσει με όλα του τα προβλήματα. Μια σημαντική αλλαγή από το προηγούμενο έτος θα είναι εμφανής.

Οι δαπάνες πρέπει να ελέγχονται από πλευράς σας. Τα κέρδη από μετοχές, κληρονομικά, λαχειοφόρων αγορών και τυχερών παιχνιδιών προβλέπονται εάν υπάρχουν ισχυροί συνδυασμοί στο γενέθλιο χάρτη σας. Τα πράγματα θα λειτουργήσουν όσον αφορά την επαγγελματική ζωή, μετά από κάποιες καθυστερήσεις και απογοητεύσεις , για αυτό μην εγκαταλείψετε τα καθήκοντα σας στη μέση και προσπαθήστε να τα φέρετε σε μια γόνιμη ολοκλήρωση. Από τον Ιούλιο και μετά , τα προβλήματα σε μετρητά θα πρέπει να επιλυθούν ενώ δυνατή είναι η απόκτηση ενός νέου σπιτιού ή μέρους γης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με το νέο έτος , θα αναζητάτε περισσότερο από ότι πριν το ασυνήθιστο, το παράξενο και το απροσδόκητο! Το 2012 θα είναι ένας χρόνος με ψυχική ένταση και αυξημένα προβλήματα. Θα αλλάξει ο τρόπος που σκέφτεστε ριζικά και θα σας κάνει πιο υπεύθυνους. Οι οικογενειακές εντάσεις και διαφορά απόψεων με τα μέλη της οικογένειας θα συνεχιστούν, ωστόσο τα πράγματα θα βελτιωθούν από τον Ιούλιο και μετά. Αποφύγετε τις υπερβολές στο ποτό και το φαγητό, για την καλύτερη προστασία της σωματικής σας διάπλασης, Η προσωπική ζωή σας θα είναι πιο σημαντική από την εργασία σας.

Είναι απολύτως σαφές πως μια ερωτική σχέση που ξεκίνησε στο παρελθόν αποδεικνύεται αρκετά σοβαρή, που δεν μπορείτε να την αγνοήσετε. Φέτος προσφέρονται ευκαιρίες στους μοναχικούς ανθρώπους, με μεγάλο χρονικό διάστημα για να ανταποκριθούν στο άτομο που θα λαμπρύνει τη ζωή τους. Οι σχέσεις δεν θα είναι ομαλές την άνοιξη και ειδικά τον Μάρτιο και Απρίλιο θα είναι ταραγμένες.

Αν η σχέση δεν αποδεικνύεται να είναι σταθερή σε βάθος χρόνου, τότε να την εξετάσετε περισσότερο. Θα πρέπει να αποφύγετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις με κάθε κόστος. Οι πρώτοι έξι μήνες θα είναι δύσκολοι οικονομικά, αλλά μετά τον Ιούλιο οι οικονομικές ευκαιρίες θα αφθονούν. Αναμένονται ενδιαφέρουσες προσφορές που σχετίζονται με ξένες εταιρίες , μελέτες σε άλλη πόλη ή χώρα. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους , τα πράγματα θα αλλάξουν προς το χειρότερο. Συγκεκριμένα κάποιος εργαζόμενος μπορεί να γίνετε θύμα επαγγελματικών ιντριγκών και θα πρέπει να σκεφτεί νέες δυνατότητες.

Οι τελευταίες, ευτυχώς, θα εμφανιστούν στα τέλη του 2012 ή και αρχές του 2013. Φέτος, ένα ενδιαφέρον για αρμοδιότητες ελέγχου ή κάποιο παλιό νομικό πρόβλημα είναι πιθανόν να αποκαλυφθούν. Η πιο δύσκολη στιγμή είναι το τέλος Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, όταν τα προβλήματα που ξεκίνησαν το καλοκαίρι θα είναι σε έξαρση.

Ετοιμαστείτε από νωρίς για την συγκεκριμένη δύσκολη περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το νέο έτος θα υπάρξουν διαφορές με τα μέλη της οικογένειας σας αλλά και με το ταίρι σας. Φέτος , εισάγονται μεγάλες αλλαγές όχι μόνο στις υποθέσεις των επιχειρήσεων, αλλά και στην ιδιωτική ζωή. Πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι ή θα κάνετε πιο ευρύχωρο και άνετο το ήδη υπάρχον. Στο δεύτερο εξάμηνο του έτους θα δημιουργηθούν προβλήματα σε όσους έχετε παιδιά και θα διαρκέσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι πιθανό πως τα παιδιά θα χρειαστούν όχι μόνο ηθική υποστήριξη αλλά και οικονομική βοήθεια. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο, όταν θα ξεσπάσουν πιο βίαιες συγκρούσεις , μετά τις οποίες δύσκολα θα βαδίσετε δίχως δυσαρέσκεια και κατηγορίες.

Να είστε συνετοί και να παραμείνετε μαζί ως οικογένεια. Οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα που ξεκίνησαν στο παρελθόν, στο νέο έτος θα συνεχιστούν. Οι επιχειρηματίες θα επεκτείνουν την επειχείρησή τους, με τη συμμετοχή των εταίρων τους ή κοντινών γνωστών. Στο πρώτο εξάμηνο του 2012 θα αγοράσετε ένα νέο γραφείο ή το μεταγενέστερο εξοπλισμό παλαιών εγκαταστάσεων.

Σοβαρές οικονομικές διαφωνίες με τους εταίρους, οι οποίες μπορεί να θέσουν τις επιχειρήσεις σε αδιέξοδο, είναι πιθανές. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι δυσμενές: τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα πρέπει να εξετάσετε τις σχέσεις σας με φίλους και να ξεκαθαρίσετε τις επαγγελματικές και οικονομικές καταστάσεις. Είναι πιθανό ότι αυτό θα οδηγήσει σε διαχωρισμό με κάποιους ανθρώπους. Καλό είναι να είστε συνετοί στις επικοινωνίες. Μην εμπιστεύεστε τους ανθρώπους που είναι κοντά σας. Επίσης μην αναμιγνύετε δεσμούς φιλίας με επιχειρηματικές υποθέσεις καθώς διατρέχετε τον κίνδυνο να παραμείνετε τόσο χωρίς χρήματα όσο και χωρίς φίλους.

ΛΕΩΝ
Αυτή η χρονιά χαρακτηρίζεται από αυξημένες αρμοδιότητες και δαπάνες για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων και είδη πολυτελείας. Το 2012 αποφύγετε αντιπαραθέσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούλιο. Ωραίες στιγμές θα γιορτάσετε μέσα στην οικογένεια που θα φέρουν χαρά. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους το ενεργειακό επίπεδό σας είναι αρκετά υψηλό και οι ασθένειες θα περάσουν στην άκρη. Κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους θα επεκταθεί ο κύκλος γνωριμιών σας. Θα έχετε ενδιαφέρουσες επαφές, φλερτ με άτομα που είναι μόνοι ή αναζητούν ρομαντικές περιπέτειες. Θα έχετε μια ερωτική σχέση με άτομο που ήρθε από κάποιο μακρινό μέρος ή το ταίρι σας μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποιο ταξίδι. Αυτά τα γεγονότα είναι πιθανό να συμβούν τον Ιανουάριο, Φεβρουάριο , Ιούνιο και Αύγουστο.

Αν έχετε σχέση η οποία ξεκίνησε το περασμένο φθινόπωρο, θα έχει καλές προοπτικές και θα συνεχιστεί με επιτυχία. Στο δεύτερο εξάμηνο προβλέπονται προβλήματα με συγγενείς , καθώς μπορεί αν μην ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες τους ή να μην εκπληρώνετε τις υποχρεώσεις σας. Όσοι εργάζεστε μαζί με συγγενείς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αξιώσεων και διαφωνιών. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους είναι ιδιαίτερα δυσμενές για την πλειονότητα των παντρεμένων ζευγαριών. Στην πιο δύσκολη περίπτωση το ζήτημα θα είναι το διαζύγιο, ο καταμερισμός της περιουσίας και πάνω από όλα τα καταλύματα. Παντρεμένα ζευγάρια μπορούν να έχουν νέο σπίτι σε μια άλλη πόλη ή χώρα. Φυσικά αυτή η τεράστια δραστηριότητα θα φέρει πολλά προβλήματα και το άγχος στην οικογενειακή ζωή. Στις αρχές του έτους θα λάβετε σημαντικές αποφάσεις , θα αναλάβετε ευθύνες, αν έχετε επιχείρηση θα πρέπει να την αναπτύξετε.

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι οι επαφές σας με το εξωτερικό , ωστόσο οι συνεργασίες δεν θα πάνε καλά και θα φέρουν πολλά προβλήματα. Οι επιχειρηματίες του ζωδίου να εξετάσετε το ενδεχόμενο έναρξης μιας νέας επιχείρησης , σε άλλη πόλη ή χώρα και θα είναι τελικά επιτυχής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για εσάς αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί πολύ καλή με τα πραγματικά αποτελέσματα της οποίας εκδηλώνονται από τον Ιούλιο και μετά. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί πραγματικά να αλλάξει τη ζωή σας με θετικό τρόπο, αν χρησιμοποιείσετε σωστά το μυαλό και τις ικανότητες σας. Στο θέμα αγάπη, θα υπάρξει πραγματική χαρά. Υπογραμμίζεται η ανάγκη να λαμβάνετε αποφάσεις και να αναλάβετε ευθύνες όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις σας. Προσωπικές και ρομαντικές σχέσεις δεν θα είναι ομαλές , ενώ πολλά προβλήματα αναμένονται τον Ιανουάριο και τον Απρίλιο με μια παγωνιά στα συναισθήματα. Αυτό θα ισχύει ιδιαίτερα για όσους έχουν αναμίξει τη δουλειά , τα χρήματα και την αγάπη μαζί. Στις αρχές του έτους μπορεί κάποιες οικογένειες να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τα παιδιά τους που θα οδηγήσουν σε τεράστια έξοδα.

Πολλές οικογένειες θα αποφασίσουν να αγοράσουν νέο σπίτι σε άλλη πόλη ή χώρα και αυτές οι πολύπλοκες δραστηριότητες θα ολοκληρωθούν μέχρι το καλοκαίρι. Τα πιθανά σχέδια να μετακινηθούν θα πραγματοποιηθούν στην ουσία το 2013. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους προσοχή σε προβλήματα με τους συγγενείς. Όσοι από εσάς έχετε στην κατοχή σας κάποια επιχείρηση η οποία αναπτυσσόταν από την άνοιξη η το φθινόπωρο, με το νέο έτος θα συνεχιστεί η ανάπτυξη της. Πολλοί από εσάς θα δώσετε μεγάλο βάρος στον εαυτούς, θα αισθανθείτε υπεύθυνοι για τα πάντα συμπεριλαμβανομένων των πιο μικρών λεπτομερειών. Υπάρχει πιθανότητα να γίνουν εχθρικές κινήσεις προς το μέρος σας, άμα προσπαθήσετε να επιτελέσετε κάποιο σημαντικό έργο. Μπορείτε να αναμένετε μια επιτυχία στις υποθέσεις ή την εξέλιξη της σταδιοδρομία σας στον Φεβρουάριο ή τον Ιούνιο. Η κορυφή των προβλημάτων θα επιτευχθεί το φθινόπωρο και ο Νοέμβριος θα αποδειχθεί ο πιο δύσκολος μήνας.

ΖΥΓΟΣ

Είστε άτομα διακριτικά, φιλικά και είστε σε θέση να προκαλείτε την ηρεμία σε περιόδους σύγχυσης ή ταραχής. Είστε η φωνή της λογικής και γενικώς το 2012 αποδεικνύετε ένα έτος από το οποίο θα επωφεληθείτε αρκετά όσον αφορά κυρίως οικονομικά. Κατά τους τρεις πρώτους μήνες του 2012 θα πρέπει να είστε πιο διαδραστικοί και με καλύτερη επικοινωνία απέναντι στους σύζυγους σας , διότι διχόνοια έχει αρχίσει να διαγράφεται στον ορίζοντα. Έτσι προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείσετε την εσωτερική αίσθηση σας για να αναδείξετε την ηρεμία και την ειρήνη.

Είναι καλύτερο να κρατήσετε την ιδιοσυγκρασία και το κακό χιούμορ σας ελεγχόμενα για να αποφύγετε δυσάρεστα πράγματα ή διαφωνίες. Πρέπει να εξετάζετε και τις δύο πλευρές του νομίσματος που θα σας επιτρέψει να είστε σε θέση να ξεπεράσετε τυχόν επιπλοκές που θα βρεθούν στο δρόμο σας με το νέο έτος είτε προσωπικά είτε κοινωνικά.

Όποιες συγκρούσεις προκαλέσουν την διακοπή κάποιας σχέσης σας στο πρώτο μέρος του έτους, αυτό θα επιδιορθωθεί κατά τη διάρκεια των έξι τελευταίων μηνών του ίδιου έτους. Με τη βοήθεια του Άρη και της Αφροδίτης, θα βιώσετε μια ομαλή χρονιά που θα οδηγήσει σε μια δέσμευση και μια καλή οικογενειακή ζωή.
Είστε γνωστοί για την μεγάλη ηθική στην εργασία σας που περιλαμβάνεται από εμπειρία. Προετοιμαστείτε για κάποιες απογοητεύσεις που θα έρθουν με το νέο έτος. Ωστόσο μη φοβάστε τις αλλαγές που μπορεί να συμβούν και να κοιτάτε την φωτεινή πλευρά των πραγμάτων και όχι την άχρηστη. Το πρώτο εξάμηνο του έτους, όσοι είστε φοιτητές ή ερευνητές θα επιτεύξετε τυχόν επιθυμίες και στόχους που θα θελήσετε να πραγματοποιήσετε, ή να ολοκληρώσετε, καθώς η νίκη είναι κάτι που φέτος μπορείτε να κατακτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φέτος θα έρθει θεαματική αλλαγή, με μεγάλη ενέργεια και θετική νοοτροπία. Είστε πολύ πειστικά πρόσωπα που μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τους άλλους εύκολα με τα λόγια και τις ενέργειες σας. Παθιασμένα άτομα που οδηγείστε στην επιτυχία σε ότι σχεδιάζετε. Στην πραγματικότητα, διαθέτετε μια δύναμη που θα μπορούσε να ξεπεράσει οποιεσδήποτε προκλήσεις που για τους ανθρώπους γύρω σας θεωρούνται αφόρητες. Το 2012 για να διατηρήστε μια καλή σχέση καλό είναι να αποφύγετε τη ζήλια και τις απότομες αντιδράσεις. Στις προσωπικές σχέσεις δεν θα βοηθήσει καθόλου η εκδίκηση επειδή αυτό το συναίσθημα θα εμποδίσει την ειρήνη και την επιτυχία.

Όσοι είστε παντρεμένοι, αποφύγετε την συμμετοχή σε καυγάδες με τους σύζυγους σας λόγω παρεξηγήσεων και παρανοήσεων. Για να αποκρούσετε αυτές τις καταστάσεις , να δείτε προσοχή στις ανάγκες των συντρόφων σας. Η διαφάνεια και η ειλικρίνεια είναι τα καλύτερα εργαλεία που πρέπει να έχετε στο γάμο σας για να αποτρέψετε την οικογενειακή διαμάχη. Αν περιμένατε καιρό κάποιο άτομο στη ζωή σας, με το 2012 θα έρθετε σε επαφή μαζί του. Να διατηρείτε ανοιχτό μυαλό και να είστε αισιόδοξοι.

Να ανοίξετε ελεύθερα την καρδιά σας για να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους. Η καριέρα σας από την Πρωτοχρονιά και έπειτα θα είναι σε μια ανοδική κατεύθυνση. Αυτό είναι ένα από τα πολλά καλά νέα που θα αντιμετωπίσετε σε αυτό το νέο έτος. Η σκληρή δουλειά θα σας προσφέρει κέρδη σε μακροπρόθεσμο χρονικό διάστημα. Η κατάσταση αυτή θα σας κάνει να νιώσετε ανακούφιση και άνεση. Αν περιμένατε κάποια προαγωγή, ετοιμαστείτε να την υποδεχθείτε, ή κάποια αύξηση αμοιβής. Στα μέσα του έτους , θα εξακολουθείτε να βιώνετε οφέλη από την καλή δουλειά αν και λίγο υποτονική. Θυμηθείτε να πάρετε το χρόνο σας για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα σας βοηθήσουν να διερευνήσετε την πορεία της σταδιοδρομία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σε γενικές γραμμές , το 2012 έχετε ήπια και σεβαστή ροή της ζωής σας, που σε συνδυασμό με το κέφι που σας διακατέχει μπορείτε εύκολα να τη μεταδώσετε στους γύρω σας. Φέτος, έχετε μια θετική προοπτική στη ζωή και προσπαθήστε να αφήσετε πίσω κακές εμπειρίες και γεγονότα που ανήκουν στο παρελθόν. Θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καλές και κακές στιγμές που θα έρθουν φέτος, αν διατηρήσετε την ενέργεια σας, της αίσθηση της πρωτοβουλίας και τη θετική προοπτική. Θα έχετε ένα πάθος να εξερευνείτε και να πειραματίζεστε.

Η αγάπη σας να αναζητάτε τι γνώση, είναι και ο λόγος που έχετε τόσες πολλές πληροφορίες σχετικά με τόσα πολλά διαφορετικά πράγματα. Κατά τα δύο πρώτα τρίμηνα του έτους , θα υποβληθείτε σε απογοητεύσεις , οπισθοδρομήσεις και πόνους όσον αφορά τον έγγαμο βίο. Το καλό είναι ότι οι καταστάσεις αυτές δεν θα έχουν συνέπειες πάνω σας, λόγω της αισιοδοξίας και της ικανότητας σας να αναδεικνύετε τα καλά πράγματα από τις κακές καταστάσεις, Έτσι πρακτικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο θέμα της σχέσης και τα προβλήματα που αυτή συνεπάγεται. Να ζητάτε τη συμβουλή ανθρώπων που είναι μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι από εσάς επειδή είναι οι μόνοι που μπορούν να σας πουν σοφά λόγια. Άτομα που είστε μόνα, θα βρείτε νέα αγάπη και αυτό που επιθυμεί η καρδιά σας θα εκπληρωθεί εφόσον δεσμευτείτε και αφιερωθείτε στην κατασκευή αυτής της νέας σχέσης, Όσοι από εσάς είστε πληγωμένοι το νέο έτος θα φέρει θεραπεία στις μοναχικές καρδιές και τα όνειρα σας για βελτίωση των σχέσεων θα γίνουν πραγματικότητα.

Το 2012 φέρνει σεβασμό μεταξύ των συναδέλφων σας που οφείλεται στον καλό χαρακτήρα, την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία σας, Τα ταλέντα σας και η σκληρή δουλειά θα αναγνωριστούν ως άξια επαίνου. Κατά τη διάρκεια των τριών πρώτων μηνών, θα βιώσετε την ευημερία στην πτυχή της σταδιοδρομίας σας. Η επιτυχία στην εργασία σας θα είναι δική σας μέχρι το δεύτερο τρίμηνο του έτους, χάρη στις προσπάθειες σας και τα αξιοσημείωτα επιτεύγματα στο χώρο εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε ώριμη προσωπικότητα που συνοδεύεται από μεγάλη νοημοσύνη, καλές ιδιότητες και σταθερό νου.
Αντιπροσωπεύετε τα αξιότιμα γνωρίσματα της πρακτικότητας και της υπομονής. Στην πραγματικότητα , θα υπάρξουν πολλές συγκινήσεις και ευκαιρίες το 2012. Δεδομένου ότι είστε γεμάτοι φιλοδοξία , το νέο έτος θα σας φέρει πολλά εκπληκτικά πράγματα και θα κερδίσετε επάξια τα επιτεύγματα σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν τον σεβασμό σας και έχετε την ικανότητα να διατηρείτε καλές σχέσεις με την οικογένεια και τους φίλους, Αγαπάτε την κοινωνικοποίηση και είστε τόσο πειστικοί απέναντι σε αυτούς που αγαπάτε που είναι αδύνατο να σας αμφισβητήσουν. Θα λάβετε δύναμη και καλοσύνη από τους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους,. Στις προσωπικές σχέσεις , μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Να είστε υπομονετικοί και ανοιχτόμυαλοι για την αντιμετώπιση τους κατά τον πρώτο καιρό του 2012.

Προσπαθείτε να συζητάτε τα όποια προβλήματα με τον σύντροφο σας και μην εκπλαγείτε αν αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε μια περίοδο που θα υπάρχει ευτυχία και αρμονία στη σχέση, ειδικά στον έγγαμο βίο. Φυσικά αναφέρομαι στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Προσελκύστε το ρομαντισμό και την αγάπη , όσοι είστε μόνοι. Φέτος θα είναι μια πολυάσχολη χρονιά για εσάς και θα φέρει ικανοποίηση ευτυχία και ενθάρρυνση. Για τον επαγγελματικό σας χώρο είναι μια απαιτητική χρονιά, θα είστε σε θέση να πετύχετε οποιεσδήποτε επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα καθορίσουν κάθε έργο σας. Ενδέχεται να υπάρξουν ανατροπές στην εργασία σας λόγω προϊσταμένων που δεν είναι υποστηρικτικοί απέναντι σας ή συναδέλφων η οποίοι εκδηλώνουν ζήλια απέναντι σας. Θα δοκιμαστείτε το κατά πόσο αντέχετε τον ανταγωνισμό με αυτό το έτος και θα κερδίσετε πολλά από τους αντιπάλους σας. Εφόσον διατηρήσετε την ψυχραιμία και τον έλεγχο , αυτές οι περιπτώσεις θα περάσουν χωρίς να δημιουργήσουν βλάβη στη σταδιοδρομία σας.

Φροντίστε να προγραμματίσετε πολύ καλά τις ιδέες σας και από νωρίς πριν τις κάνετε πράξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φέτος είναι η χρονιά σας,

Η εντιμότητα των άλλων είναι πολύ σημαντική για εσάς. Έχετε την παράξενη ικανότητα να ξέρετε αν κάποιος είναι παραπλανητικός και ανειλικρινής σε αυτά που πράττει και λέει. Αυτή η ικανότητα τους καθιστά πιο απαιτητικούς απέναντι στους άλλους αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό τους, Κατέχετε μια γοητευτική και ελκυστική διάθεση που σας καθιστά ελκυστικό στους γύρω σας. Αξίζει να σημειωθεί πως έχετε βαθιά αίσθηση της πίστης και ισχυρές αρχές που θα χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της ζωής σας. Με αυτές τις ιδιότητες, δεν θα έχετε καμιά δυσκολία να αποδεχθείτε οποιεσδήποτε θετικές αλλαγές που θα έρθουν στο δρόμο σας με το νέο έτος. Όσον αφορά τις προσωπικές υποθέσεις σας θα πρέπει να βρείτε χρόνο να είστε με τους αγαπημένους σας και ειδικά το ταίρι σας, ιδιαίτερα κατά το τέλος του 2012. Για εσάς που έχετε μια σχέση πρέπει να ασκήσετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας και να λύσετε τις όποιες διαφορές. Το 2012 οι ελεύθεροι από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε το δικό σας ταίρι και ειδικά το δεύτερο μισό του έτους. Θα μπορούσατε να δείτε τους εαυτούς σας πιο οξυδερκείς και λογικούς από ότι συνήθως ιδιαίτερα τον Σεπτέμβριο.

Ο νέος χρόνος θα αποτελέσει ένα μεγάλο διάλειμμα για εσάς από όλους και από όλα. Επειδή είστε πολυτάλαντοι γενικώς, το νέο έτος θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε και να εκτελέσετε τις σκέψεις σας στον χώρο εργασίας σας. Με αυτά τα ταλέντα , σε συνδυασμό με την επιμέλεια και αποφασιστηκότητα που θα σας διακατέχει, μπορείτε να βρείτε την πρόοδο στην εργασία και την τελική επιτυχία. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, γιατί συγκρούσεις και εντάσεις θα προκύψουν κατά τους μήνες Απρίλιο έως και Σεπτέμβριο. Αυτές οι διαφωνίες θα αντιμετωπιστούν εύκολα όμως, λόγω της χρήσης των μεγάλων κοινωνικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων σας. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να εργαστείτε στο εξωτερικό, αλλά πριν κάνετε τη μεγάλη κίνηση να είστε σίγουροι για αυτό για να αποφύγετε τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκύψουν.

Μια άλλη μεγάλη προοπτική είναι πως μπορεί να αναλάβετε κάτι που να χρειάζεται ταξίδι στο εξωτερικό ή ένα προσωπικό ταξίδι κατά τους τελευταίους μήνες του έτους.

ΙΧΘΕΙΣ
Είναι απαραίτητο να είστε έτοιμοι να αναλάβετε τον γύρο ρόλερ κόστερ που προβλέπεται για το 2012.

Η χρονιά θα είναι γεμάτη συναρπαστικά και προκλητικά γεγονότα που είναι σίγουρο πως θα ικανοποιήσει την ενέργεια και την εξυπνάδα σας. Θα είναι γενικά πάντως μια ήσυχη χρονιά. Κατά τους μήνες Ιούλιο έως Σεπτέμβριο μπορεί να υπάρξουν ελάχιστες παρεξηγήσεις με κάποιο συγγενή σας ή το ταίρι. Επιπλέον θα θελήσετε να επικεντρωθείτε περισσότερο στην αγάπη και θα πρέπει να καταβάλετε περισσότερες προσπάθειες προς τους αγαπημένους σας τους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο για την αποφυγή πληγωμένων συναισθημάτων. Η επικοινωνία είναι απαραίτητη και πρέπει να θυμάστε να διατηρείτε τον έλεγχο της ιδιοσυγκρασίας και να να μάθετε να λύνετε τις συγκρούσεις. Φέτος θα πρέπει να είστε πιο ανοιχτοί στο να αγαπήσετε. Θα ανακαλύψετε μια αίσθηση της αφοσίωσης και της υπόσχεσης απέναντι στο ταίρι σας ή στους αγαπημένους, Οι παντρεμένοι θα δείτε γαλήνη και ευχάριστα γεγονότα με το σύζυγο και τα παιδιά σας.

Με την συμπονετική σας φύση, αναμένεται να σας ζητήσουν συμβουλή ή υποστήριξη μιας και έχετε την ικανότητα να υποστηρίξετε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από άνεση και βοήθεια στο νέο έτος.

Τοποθετήστε με το νέο έτος τις βάζεις για την κατασκευή ενός καλύτερου και ευχάριστου χρόνου μέσα από γρήγορη σκέψη και πολύ ένστικτο, στοιχεία που σας χαρακτηρίζουν. Πολλές ευκαιρίες στη σταδιοδρομία σας θα εμφανιστούν και σίγουρα θα είναι θετικές. Αν ψάχνετε θέση εργασίας στο εξωτερικό , αυτή είναι η χρονιά που θα σας ωθεί όλο και περισσότερο σε αυτό σας το όνειρο και πιθανότατα να το πραγματοποιήσετε.
Επίσης θα διαπιστώσετε πως μπορεί να προκύψει να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς σκοπούς όσοι από εσάς έχετε επιχείρηση. Όποια εμπόδια και αν εμφανιστούν να χρησιμοποιείσετε τη λογική σας. Δεν είναι καλός χρόνος να κάνετε νέα επιχείρηση όσοι το σκέφτεστε, διότι ειδικά κατά το δεύτερο μισό του 2012 ενδέχεται να παρουσιαστούν δυσκολίες.

2012

Το 2012 μπορεί να ονομαστεί πνευματικό έτος , ένα έτος κρίσης της παγκόσμιας ταυτότητας , του πολιτισμού , της ιστορίας. Οι μεταβολές αυτές θα διαταράξουν τον πλανήτη. Η ψεύτικη πραγματικότητα, η φασιστική κυριαρχία μιας νέας τάξης πραγμάτων, η υποδούλωση της ανθρωπότητας δείχνουν έναν κόσμο βουτηγμένο στο σκοτάδι.

Το κλειδί της μετάβασης στο φως, βρίσκεται στις απεργίες , στα απελευθερωτικά κινήματα, στις μεταρρυθμίσεις και την διαμαρτυρία, φαινόμενα που θα εμφανιστούν αυτή τη χρονιά.

Αναφερόμαστε σε μια απότομη αύξηση του αριθμού και της έντασης των πορειών, παρελάσεων και εκδηλώσεων όλων των ειδών. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό θα οδηγήσει σε διαταραχές των επιπέδων των λαϊκών αναταραχών, συμπεριλαμβανομένων των εξεγέρσεων βίαιων ή μη, αν όχι σε ολοκληρωτικό πόλεμο.

Το 2012 στην ουσία, καθιερώνεται ένα σταθερότερο και ακριβώς σφαιρικό οικονομικό σύστημα, με πρώτιστη αλλαγή στις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές δυσκολίες. Ο κόσμος θα επιστρέψει στις παλαιές εποχές όχι εύκολα όμως, διότι κάτι τέτοιο θα πραγματοποιηθεί μετά από σοβαρά δυσλειτουργικά οικονομικά σχέδια , μετά από μια συνοπτική περίοδο αναταραχής της αγορά.

Το 2012 είναι η αρχή όλων αυτών και τα αποτελέσματα του θα φανούν σε δύο με τρία χρόνια μετά , ενώ οι αλλαγές που προκαλεί μπορούν να ριζώσουν στη νέα σφαιρική κανονικότητα που καθιερώνεται. Κάτω από αυτή την επιρροή, ο παγκόσμιοι ηγέτες θα οδηγηθούν αδυσώπητα και επανειλημμένα από τα γεγονότα ώστε να φανούν σκληροί και να εμβαθύνουν στις αιτίες των παγκόσμιων οικονομικών προβλημάτων. Θα αναγκαστούν να αναπτύξουν ένα νέο γνήσιο οικονομικό σύστημα και να υπομείνουν τον πλούτο , ο οποίος θα είναι αρκετά διανεμημένος. Οι παγκόσμιοι ηγέτες σύντομα θα πετύχουν τα σωστά οικονομικά εργαλεία με τα οποία θα κάνουν και οι ίδιοι τη μεταστροφή ή θα παρεμποδίσουν μια αληθινά καταστροφική οικονομική κατάρρευση. Αλλά δεν θα αποκαταστήσουν την αληθινή οικονομική υγεία έως ότου να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά ορισμένα θεμελιώδη ζητήματα της οικονομικής δικαιοσύνης και της δικαιοσύνης γενικότερα.

Το 2012 έχουμε τέσσερις ισχυρές εκλείψεις.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαΐου , στις 0 μοίρες των Διδύμων. Θα είναι ορατή στη Νότια και Κεντρική Αμερική και Αφρική. Η έκλειψη αυτή επιφέρει ασθένειες από πτηνά ή άλλα ζώα , συγκρούσεις θρησκευτικών ιδεολογιών , απώλειες στο εμπόριο , θάνατοι μεγάλων προσώπων (Προέδρων, Υπουργών, Γερουσιαστών κ.λ.π.) ενώ ορισμένα έθνη θα χάσουν την κυριαρχία τους.

Στις 4 Ιουνίου έχουμε μερική έκλειψη Σελήνης στις 15 μοίρες του Τοξότη. Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο αυτό, προκαλή θλίψη , εξάπλωση της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας , καταστροφή των ηγετών, αύξηση των κλοπών, των δολοφονιών και των βιασμών.

Η τρίτη έκλειψη πραγματοποιείται στις 13 Νοεμβρίου στις 21 μοίρες του Σκορπιού και είναι ολική έκλειψη Ηλίου. Είναι ορατή από το βορειοανατολικό τμήμα της Αυστραλίας. Προκαλεί νομισματικές ανησυχίες – οικονομικό κραχ, έλλειψη υλικών αγαθών , αύξηση εθισμού σε ουσίες.

Στις 28 Νοεμβρίου έχουμε την τελευταία έκλειψη του έτους η οποία είναι σεληνιακή και πραγματοποιείται στις 6 μοίρες των Διδύμων.

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός του 2012 , είναι η διέλευση της Αφροδίτης στις 6 Ιουνίου η οποία θα ευθυγραμμιστεί τέλεια με τον Ήλιο και την Γη , φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 243 χρόνια και ονομάζεται ηλιακή έκλειψη της Αφροδίτης. Η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την αγάπη αλλά και τον πόλεμο. Η τελευταία φορά που συνέβη το γεγονός αυτό ήταν στις 13 Ιουνίου του 1769 , εποχή που η Αμερική ετοιμαζόταν για επανάσταση και στην Ευρώπη είχαμε τη γέννηση του Ναπολέοντα Βοναπάρτη.

Ταυτόχρονα θα επηρεάσει τις φυσικές καταστροφές (σεισμοί, τσουνάμι , ηφαίστεια , πλημμύρες κ.λ.π). Αυτή η έκλειψη θα γεννήσει ηγέτη , το πιο πιθανόν γυναίκα, η οποία θα ευθυγραμμίσει τους ανθρώπους και τον πλανήτη για αυτή τη μετάβαση στο φως. (Γίνεται σε ζευγάρια. Το πρώτο συνέβη 8 Ιουνίου 2004). Η διεύλευση της Αφροδίτης το 1518 μ. Χ έφερε τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις στην Ευρώπη , το 1631 έφερε την ανάπτυξη της ορθολογιστικής επιστήμης στον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό ενώ οι πρώτοι άποικοι έφτασαν στην Αμερική μετά τους Έλληνες, το 1761 έγιναν γεγονότα που οδήγησαν στις τρεις μεγάλες επαναστάσεις την αμερικανική, γαλλική και βιομηχανική , το 1874 όπου η παγκόσμια επικοινωνία γίνεται πραγματικότητα, εμφανίζεται η ηλεκτρική ενέργεια ενώ ξεκίνησε το κίνημα για την ψήφο των γυναικών.

Ο πλανήτης Πλούτωνας συμβολίζει τη ριζική μεταμόρφωση του θανάτου και της αναγέννησης, για αυτό και θα φέρει κοσμοϊστορικές αλλαγές , οικονομικές αλλά και αλλαγές στα πολιτικά συστήματα. Ο Δίας στο ζώδιο του Κριού, δημιουργεί νέες ιδέες στην πληροφορική και διευκολύνει στην ανάπτυξη αλλά και στο κυνήγι των σωστών αποφάσεων. Δεν θα ήθελα να σας κουράσω με πλανητικές όψεις , για αυτό εν ολίγοις το 2012 θεωρείται η χρονιά της αναγέννησης, Στις 21 Δεκεμβρίου του 2012, στο χειμερινό ηλιοστάσιο , το τρίγωνο που δημιουργείται και ονομάζεται Yod , θα προκαλέσει την αναγέννηση του Ήλιου και της ανθρώπινης συνείδησης.

Σηματοδοτεί ένα νέο κύκλο , τον κύκλο του πνεύματος, τον κύκλο της Ιθάκης.

Σηματοδοτεί επίσης την καταστροφή των παλιών πολιτικών αρχετύπων και μη, διαγράφει το παρελθόν και τα φασιστικά αυτά συστήματα (νεοφιλελεύθερα, καπιταλιστικά) και αρχίζει ένα νέο ταξίδι προς τον πολιτισμό.

Η πίεση που θα δεχθεί η Γη και ο κόσμος της από τον Κρόνο και τον Πλούτωνα θα αλλάξει τις πολιτικές πεποιθήσεις. Ο εθνικιστές και τα ολοκληρωτικά καθεστώτα θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν οδηγούνται πουθενά και ότι οι πόλεμοι δεν είναι μέσω επίλυσης προβλημάτων. Το 2012 είναι και δίσεκτο έτος. Η Αμερική είναι το έθνος το οποίο θα υποστεί τις συνέπειες των σπανίων αστρολογικών φαινομένων του 2012 , αναταραχές , οδοφράγματα και κίνδυνος για τον Ομπάμα, τον πρόεδρο της , σεισμούς, πλημμύρες και φωτιές κ.λ.π.

Θα προκληθεί ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή, πόλεμος με το Ιράν , στη Συρία , ένταση ανάμεσα σε Ρωσία – Τουρκία , κίνδυνος για τον Πούτιν και τον Ερντογάν. Τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της Ευρώπης φτάνουν στο τέλος τους. Η Γερμανία είναι το κράτος που θα δεχθεί το μεγαλύτερο πλήγμα στην οικονομία της και αλλαγή καγκελαρίου.

Η μεγάλη εξέγερση του λάου της Ιταλίας απέναντι στην Γερμανία,τα Βαλκανιακα, η Γαλλία κρούει τον κώδωνα. Κίνδυνος για τον Πάπα. Προβληματισμός για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, φαινόμενα για τα οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Οι Σκανδιναβικές χώρες μείνουν ανεπηρέαστες απέναντι στην παγκοσμιοποίηση και ολοκληρωτική φασιστική κατάκτηση , κρατώντας την εθνική τους ταυτότητα. Συγκρούσεις ανάμεσα στην Ιαπωνία και Ταϊβάν και τέλος πολιτικές αναταραχές στην Ινδία.

Μία ισχυρή όψη Ποσειδώνα με Χείρωνα θα φέρει αναδιοργάνωση της κοινωνίας , μετατοπίσεις πληθυσμών , μετατοπίσεις εθνικών συνόρων, μεγάλο πλήγμα στην Τουρκία και ανάπτυξη του Ιδεαλισμού.

Επειδή ξέρω πως θα θέλετε να μάθετε τι θα συμβεί στην Ελλάδα , όπως έχετε διαβάσει και σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μου , ξεκινά μια πολιτική αστάθεια που θα οδηγήσει σε αναταραχές , εθνικά προβλήματα , εκλογές , μη αυτοδύναμες κυβερνήσεις. Μετά από όλα αυτά που θα διανύσει , το 2013 θα σηματοδοτήσει για την Ελλάδα μια νέα αρχή και έναν σπουδαίο ρόλο στην παγκόσμια πολιτική σκηνή με έναν ηγέτη νέο και με όραμα.

Η ψυχή του ανθρώπου είναι ένα καράβι με κυβερνήτη το είναι. Πρέπει να βρούμε τον θαμμένο Οδυσσέα μέσα μας που θα μας οδηγήσει στην οικεία μεν, αλλά ξεχασμένη Πηνελόπη. Ποιος όμως καταφέρνει να ξεπεράσει τα πάθη του και την πυξίδα της ζωής που διέρχεται μέσα από τον κύκλο του ζωδιακού ;

 

Παπανικολοπούλου Αστρολογική Σύμβουλος-Πολιτική Αστρολογική Ερευνήτρια
Διαβάστε αναλυτικές προβλέψεις στο www.dpapanikolopoulou.gr

semiramis.com.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.