Σιάτιστα: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πήγαν να κλέψουν μια προβατίνα αλλά πήραν κάδο απορριμάτων!



Από τα σημεία των καιρών που ζούμε! Χτες το βράδυ κάποιοι επιτήδειοι στην περιοχή της μπάρας στη Σιάτιστα, εντόπισαν ένα κοπάδι με πρόβατα αφύλακτο για κάποια λεπτά και είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν μέσα σε ένα κάδο απορριμμάτων, που βρίσκεται έξω από μια εξοχική κατοικία, μια προβατίνα.

Οι επίδοξοι ζωοκλέφτες θα επανέρχονταν πιθανότατα μετά από κάποια ώρα για να πάρουν την προβατίνα και να την μεταφέρουν μέσα στον κάδο (πιθανώς με κάποιο όχημα για να μην γίνουν αντιληπτοί. Ο κτηνοτρόφος όταν επέστρεψε για να μαζέψει το κοπάδι άκουσε να βελάζει η προβατίνα, την οποία έκπληκτος είδε μέσα στον κάδο και την απελευθέρωσε, χωρίς να καταλάβει πως αυτή βρέθηκε εκεί.

Σήμερα όμως έγινε καταγγελία από τον ιδιοκτήτη του εξοχικού ότι έχει κλαπεί ο κάδος του, (πιθανότατα από τους επίδοξους ζωοκλέφτες), και ζήτησε να του τοποθετηθεί, νέος κάδος! Έτσι οι επίδοξοι ζωοκλέφτες πήγαν για πρόβατο αλλά πήραν μόνο σκουπίδια!

sierafm

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.