«Η απόλυτη ξεφτίλα, η ταλαιπωρία στην Κοζάνη»…



Αυτό που περάσαμε στην Κοζάνη, εγκλωβισμένοι μέσα στα αυτοκίνητά μας, μέσα στο κρύο, με μια τοπική αυτοδιοίκηση που να… τα εχει χαμενα, με μια αστυνομια που αλλα σου ελεγε και αλλα γινοτανε, δεν εχει προηγουμενο. Άρρωστοι ανθρωποι, μικρα παιδια να πεινανε, να κρυωνουν,ν α διψανε. Οι πυροσβεστες να σου λενε, ”ελα μωρε εισαι νεος εσυ αντεχεις, δεν παθαινεις τιποτα” και να το κοιτας και να λες τωρα,”το σκοτωνεις να πας φυλακη?” Απαραδεκτες καταστασεις. Να κλεινει η Εγνατια Οδος εν ετη 2011! Να μην εχουν μηχανηματα ετοιμα να αντιμετωπισουν τη κακοκαιρια, να μην υπαρχει μηχανισμος απεγκλωβισης του κοσμου. Και εννοειται πως τα καναλια και οσα ειδε η υπολοιπη χωρα ειναι πολυ λιγα μπροστα σε αυτο που ζησαμε. Αλλα τι να κανουμε; Δεν ειμαστε Αθηνα για να τρεχουν τα καναλια να δειξουν το τι περάσαμς. Το περασαν ετσι, σαν να ειναι μια ειδησουλα μωρε για να γεμισουμε το δελτιο. Σε αλλες περιπτωσεις οπως εχουμε δει κατα καιρους, παει απευθειας μεταδοση ώρες ατελειωτες. Πανε οι επισημοι καλεσμενοι και καλα για να τους τα χωσουν αερα πατερα. Αλλα εδω, δεν εγινε τιποτα μωρε. Βλαχοι και Ποντιοι περασαν τη ξεφτυλα αυτη της χωρας…

Ντροπη και αισχος για αυτη τη χωρα, για αυτους που εκλεγουμε σε αυτες τις καρεκλες. Ντροπη σε εμας που τους αφηνουμε ακομα εκει επανω….

ΥΓ. Εννοειται πως στο Μαλακάσι πληρωσαμε και διοδια. Μας  κοιταγε το παιδακι απο μεσα με ματια θλιμενα (απο τα βρισιδια που ακουγε απο ολους μας)…Σιγουρα δεν φταιει αυτος, αλλα αυτα τα γουρουνια που εχουν την τυχη αυτου του ”συγχρονου αυτοκινητοδρομου”.

Έρχονται μηνυσεις κυριοι!

Αναγνώστρια

tromaktiko

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.