Δεν Ξοδεύεται η Αγάπη – Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από την ΑΡΣΙΣ Κοζάνης



 Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, στις 5:00 το απόγευμα η ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ σας καλεί να συμμετάσχετε και να στηρίξετε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι: Δεν ξοδεύεται η Αγάπη, που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της (στον πεζόδρομο της Αμύντα, στον αριθμό 4).

Στο παζάρι θα διατεθούν έργα που δημιούργησαν τα παιδιά της ΑΡΣΙΣ στα δυο εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης, ενώ θα πωλούνται αντικείμενα και χρηστικά είδη που έχουν συγκεντρώσει οι εθελοντές τόσο από ιδιώτες, όσο και από εμπορικά καταστήματα της πόλης μας.

Στο χώρο θα υπάρχει μπουφές με γλυκά από διάφορες χώρες και μέρη της Ελλάδας, αλλά και μουσική.

Στόχος του παζαριού είναι η οικονομική στήριξη του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας, το οποίο τη φετινή χρονιά φιλοξενεί 70 παιδιά. Το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας, έχει ως στόχο τη βελτίωση της απόδοσης των μαθητών και την πρόληψη της σχολικής διαρροής, απευθύνεται σε μαθητές οι οικογένειες των οποίων διαβιούν κάτω από το όριο της φτώχειας (άνεργοι, χαμηλά αμειβόμενοι εργαζόμενοι, μονογονεϊκές οικογένειες, μετανάστες κ.α.) και προσφέρει δωρεάν στήριξη στα μαθήματα: γλωσσική διδασκαλία (Αρχαία, Νέα), Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αγγλική Γλώσσα και Η/Υ.

Η συλλογή των ειδών συνεχίζεται μέχρι και την ημέρα του παζαριού. Όποιος επιθυμεί να στηρίξει την προσπάθεια μπορεί να φέρει στην ΑΡΣΙΣ χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα όπως χριστουγεννιάτικα είδη, βιβλία, cd, dvd, πίνακες, οικιακά σκεύη, μικρο-συσκευές, παιχνίδια και ότι άλλο έχει κάποιος σπίτι του ή στην αποθήκη του και δεν το χρειάζεται…

Να ευχαριστήσουμε τις επιχειρήσεις BODY SHOP, Βιβλιοπωλείο ΑΛΦΑ, ΠΑΦΥΛΗΣ Καλλυντικά, ΜΠΙΛΙΑΤΗΣ Home stores και όλους τους ιδιώτες που προμήθευσαν με πράγματα και στήριξαν το παζάρι.

Περισσότερες πληροφορίες για το παζάρι, αλλά και πιθανούς τρόπους υποστήριξης και συμμετοχής στο έργο της ΑΡΣΙΣ, μπορείτε να βρείτε και στο τηλέφωνο 24610 49799, στο e-mail: infokoz@arsis.gr ή μέσω της σελίδας www.facebook.com/ΑΡΣΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.